DIGI Romania: Surpriza Oficiala, ce da Gratis Romanilor Acum

DIGI Romania copii

DIGI Romania a publicat un anunt despre care milioanele sai de clienti ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit ceva ce unii dintre ei poate nu credeau ca vor primi. Mai exact, DIGI Romania a decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga 100 de premii pentru copii lor daca folosesc platforma DIGI Online si ii lasa sa se uite la programele transmise de catre Minimax in fiecare zi.

DIGI Romania vine cu aceasta surpriza gratuita intr-o perioada in care si ceilalti operatori de telecomunicatii au multe beneficii pe care le ofera gratuit pentru clientii din toata tara. Vorbim desigur despre o varietate de jucarii care vor fi disponibile ca premii, si care mai mult ca sigur vor bucura foarte multi copii din toata Romania, dar mai intai parintii lor trebuie sa le castige prin utilizarea DIGI Online si a Minimax, conditii esentiale pentru a participa la concurs.

DIGI Romania: Surpriza Oficiala, ce da Gratis Romanilor Acum

DIGI Romania spune ca parintii care vor sa le faca o surpriza grozava copiilor trebuie doar sa se inscrie pentru a participa in concursul care a fost gandit de catre cei de la Minimax impreuna cu grupul romanesc. Intr-o pagina speciala de pe website-ul propriu, cei de la DIGI Romania descriu toate informatiile despre care ar trebui sa stie chiar acum clientii, si daca sunteti interesati de ele, ar trebui sa nu ratati ocazia de a profita de tot acum.

DIGI Romania nu a mai organizat de foarte multa vreme un concurs de acest gen pentru clientii din toata Romania, mai ales unul care sa implice premii de acest gen pentru copii. Avand in vedere ca vorbim despre peste 100 de premii pe care DIGI Romania le ofera pentru clientii din toata Romania, aveti destule sanse pentru a castiga unul dintre premiile pe care grupul de telecomunicatii ni le pune la dispozitie pana la jumatatea lunii.

DIGI Romania anunta ca acest concurs se va desfasura pana in data de 15 iunie pentru toti clientii din Romania, asa ca mai aveti putine zile la dispozitie pentru a va inscrie.