Loteria Romana ii Premiaza pe Romanii care s-au Vaccinat

Loteria Romana premii vaccinareLoteria Romana premii vaccinare

Loteria Romana a anuntat campania “Te vaccinezi si castigi” prin care le ofera romanilor care s-au vaccinat impotriva Coronavirus posibilitatea de a castiga o serie de premii speciale, totul urmand a se desfasura intre 14 si 27 iunie in Romania.

“Sanatatea romanilor a reprezentat intotdeauna o prioritate pentru Loteria Romana, una dintre cele mai importante companii din tara noastra care se bucura de increderea romanilor de peste 114 ani.

Astfel, in sustinerea programului national de vaccinare impotriva virusului COVID-19 si incurajarea populatiei eligibile de a se vaccina, Loteria Romana organizeaza campania “Te vaccinezi si castigi” oferind jucatorilor sai posibilitatea unor castiguri suplimentare in valoare totala de 100.000 lei.

“Vaccinarea este singura solutie sa grabim sfarsitul acestei pandemii care a schimbat viata multor romani si sansa de a reveni la o viata normala. Sunt increzator, la fel ca multi dintre semenii nostri, ca numai daca suntem sanatosi putem sa ne bucuram de viata si sa raspundem provocarilor care ni se ofera.” – a declarat Sebastian-Iacob Moga – Director General

Campania “Te vaccinezi si castigi” aduce jucatorilor la loto posibilitatea de a castiga suplimentar premii in bani prin tragere la sorti. Tragerea la sorti se efectueaza pe baza taloanelor completate de catre participanti conform prevederilor Regulamentului pentru organizarea si desfasurarea campaniei promotionale “Te vaccinezi si castigi”, disponibil pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro.

In perioada 14-27 iunie 2021 inclusiv, jucatorii care vor achizitiona un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorti. Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune in oricare din urnele special amenajate in cadrul agentiilor loto.

Tragerea la sorti, respectiv extragerea castigatorilor, se va desfasura in direct, in cadrul emisiunii “Romanii au noroc” din 4 iulie 2021, transmisa de postul Romania TV.

Jucatorii ale caror taloane vor fi extrase din urna, in urma tragerii la sorti si care dovedesc participarea la programul national de vaccinare impotriva virusului COVID-19 vor fi recompensati cu 5 premii in valoare de 10.000 lei fiecare si un premiu in valoare de 50.000 de lei.”