Netflix: Anuntul Oficial pentru Romania, ce Trebuie sa Stim

Netflix adapost

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din Romania, milioane de romani din toata tara folosind-o in momentul de fata, iar pentru ei vine acum si un anunt oficial. Mai exact, cei de la Netflix ne transmit faptul ca in luna iunie vor fi lansate foarte multe filme si seriale extrem de interesante pe care le vom putea urmari in platforma sa, “festivalul” incepand deja chiar din prima zi a lunii, si va continua in acelasi ritm.

Netflix vine cu acest mesaj pentru ca exista foarte multi romani care sunt extrem de interesati de ceea ce este oferit de catre compania americana, si partea buna este ca vom avea ce sa vedem. Netflix spune ca din 2 iunie au inceput sa fie publicate in platforma titlurile Carnaval, Dancing Queens, Sweet & Sour, Pretty Guardian Sailor Moon, partile 1/2 ale Eternal the Movie, Sweet & Sour, Trippin’ with the Kandasamys, sau Xtreme.

Netflix: Anuntul Oficial pentru Romania, ce Trebuie sa Stim

Netflix ne anunta ca de saptamana viitoare va oferi deasemenea prin platforma sa titlurile Awake, Tragic Jungle, Silver Skates, A Family, Fatherhood, sau Good on Paper. America The Motion Picture, sau Prime Time, urmeaza sa fie titlurile care incheie luna, cel putin pe partea de filme, deoarece pe partea de seriale Netflix a pregatit alte surprize extrem de interesante, cu unele titluri care sunt asteptte de ani de zile de catre abonatii sai.

Netflix va lansa sezoane din serialele Creator’s Fie: Gold, Summmertime, Feel Good, Sweet Tooth, Fresh, Fried & Crispy, Locombianos, Lupin, Workin’ Moms, Black HAmmer. The Gift, Elite, the Rational Life, Nevertheless, Toot Hot to Handle, The Naked Director, Sex/Life, The A List, sau Black Lightning vor fi deasemenea disponibile, impreuna cu o selectie foarte interesanta de desene animate si documentare, Netflix gandindu-se la toata lumea cu lansarile sale.

Netflix mai are si alte titluri interesante pregatite inclusiv pentru lunile urmatoare, si ne putem astepta ca pana la finalul anului sa vedem alte cateva sute de lansari de la companie.