WhatsApp: Atentie, Decizia Uriasa Nestiuta pentru Telefoane

0

WhatsApp inactivitate

WhatsApp a luat o decizie foarte importanta pentru cele 2 miliarde de persoane care ii folosesc platforma in fiecare zi, insa foarte multi dintre oameni nu stiu exact ce inseamna ceea ce impune compania. Mai exact, multi dintre cei care folosesc WhatsApp nu stiu ca platforma sterge in mod automat conturile oamenilor dupa anumite perioade de inactivitate, insa in conditii complet diferita fata de cum v-ati imagina, si asta poate fi o problema pentru multi.

WhatsApp a gandit lucrurile destul de diferit fata de ceea ce vedem ca se intampla pentru alte platforme de mesagerie, si e foarte important sa stii ce trebuie sa faci daca folosesti aplicatia. WhatsApp sterge conturile oamenilor la 120 de zile dupa ultima logare in platforma, o perioada surprinzator de scurta de timp pentru a sterge toate datele din serverele sale, insa daca timp de 4 luni de zile nu folositi platforma cu al vostru cont, totul va disparea complet din ea.

WhatsApp: Atentie, Decizia Uriasa Nestiuta pentru Telefoane

WhatsApp poate totusi sa stearga contul utilizatorilor dupa doar 45 de zile in situatia in care nu s-a facut vreo logare in cont pana atunci, si se incearca logarea de pe un telefon diferit. Practic, daca va schimbati telefonul, si trec peste 45 de zile intre ultima logare, si cea pe care o faceti de pe telefonul nou, dar folosind acelasi numar de telefon, atunci toate datele voastre vor fi sterse in mod automat din serverele celor de la WhatsApp.

WhatsApp impune aceste masuri pentru a se asigura ca datele oamenilor sunt protejate in cazul in care o persoana renunta la numarul sau de telefon, iar altcineva incearca sa isi faca cont in platforma. Ideea din spatele masurii e totusi foarte buna, iar asta pentru ca nu se intampla des ca oamenii sa aiba conturile sterse la 45 de zile, dar stergerea dupa 4 luni de inactivitate e ceva care li se poate intampla unora care au perioade mai lungi de inactivitate.

WhatsApp sterge complet datele noastre din serverele sale dupa aceste perioade de timp, asa ca e bine sa stiti ca nu veti mai putea recupera ceva daca se initiaza acest proces.