Android: Colosala Schimbare Facuta in Secret pe Telefoane

android ocolire

Android este cel mai folosit sistem de operare din intreaga lume, iar compania Google lucreaza in mod constant pentru a il imbunatati, o asemenea actualizare aducand o schimbare colosala, fara ca noi sa stim. Mai exact, cei de la Google au lucrat intens pentru ca Android Runtime sa faca parte din Project Mainline, iar asta in schimb va aduce mai multa stabilitate pentru Android deoarece este controlat mai serios felul in care functioneaza aplicatiile.

Android este facut de catre Google, insa producatorii de telefoane modifica felul in care sistemul de operare ruleaza pe dispozitivele lor, astfel ca experienta difera de la un produs la altul. Facand Android Runtime parte din Project Mainline, cei de la Google se asigura de faptul ca aplicatiile vor oferi o experienta mult mai constanta pe diverse tipuri de telefoane, chiar daca acestea vin de la producatori diferiti, iar asta multumita unei colosale schimbari.

Android: Colosala Schimbare Facuta in Secret pe Telefoane

Android are Android Runtime semnat digital de catre Google, fara ca producatorii de telefoane sa-l poata modifica, iar incepand cu versiunea 12 el poate fi actualizat prin Project Mainline. Asta inseamna ca Google va putea actualiza Android Runtime prin Google Play Store, fara ca producatorii sa fie nevoiti sa faca asta, si asa se pot rezolva multe probleme de functionare ale Android mult mai rapid si mai usor pentru toti utilizatorii.

Android poate controla de acum mult mai bine Android Runtime, si poate rezolva mai rapid inclusiv orice fel de vulnerabilitati sunt descoperite, chiar daca e vorba despre telefoane de la diversi producatori. Project Mainline este implementat in Android incepand cu versiunea 10, insa aceasta schimbare pentru Android Runtime vine abia acum pentru dispozitivele mobile, deci mai avem de asteptat pentru ceea ce ne va aduce ea, modificafile fiind majore.

Android va avea versiunea 12 lansata de catre compania Google in vara acestui an, cel mai probabil prin august, si atunci vom afla mai multe despre ceea ce se va intampla.