ING Bank: Obligatia Oficiala Impusa Clientilor din Romania

ING Bank restrictie

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, iar atat pentru clientii sai, cat si pentru cei care nu sunt clienti, impune o obligatie foarte importanta pe care toata lumea ar trebui sa o respecte. Mai exact, ING Bank inca ii obliga pe toti romanii care vor sa ajunga in agentiile sale sa faca in prealabil o programare pentru a fi primiti si a rezolva orice fel de probleme care exista, asta desigur caca nu le puteti rezolva la telefon, sau online.

ING Bank impune aceasta obligatie in continuare pentru toata lumea fara sa ofere alte explicatii pentru clientii din Romania dincolo de cele care au fost oferite in momentul in care a impus obligatia. ING Bank incearca sa ii protejeze atat pe clientii sai din toata tara, cat si pe angajatii care lucreaza in agentii, astfel incat sa nu se creeze aglomeratii de persoane indiferent und eau oamenii nevoie sa mearga, ei fiind primiti in agentiile ING Bank doar cu programare.

ING Bank: Obligatia Oficiala Impusa Clientilor din Romania

ING Bank ofera pe website-ul sau un formular prin care le permite clientilor sa se programeze pentru a fi primiti in agentiile sale din toata tara, si totul este cat se poate de simplu de facut. In doar cateva minute puteti finaliza o programare pentru a merge in oricare dintre agentiile ING Bank pentru a rezolva orice fel de probleme ati avea, si e obligatoriu sa faceti acest lucru inainte de a merge in oricare dintre locatii, altfel nu veti fi primiti acolo.

ING Bank insista cu acest lucru pentru toate agentiile sale din Romania, astfel ca nu puteti scapa de aceasta obligatie indiferent unde anume doriti sa mergeti, cel putin in mod teoretic. ING Bank stie foarte bine cat de importanta este pentru clientii sai rezolvarea oricaror probleme din cauza carora ei se prezinta in locatiile sale, insa chiar si asa, pune siguranta mai presus de toate, asa ca e bine sa intelegeti de la bun inceput ce se intampla.

ING Bank va renunta cel mai probabil la un moment dat la aceasta obligatie, insa in momentul de fata nu se stie cam cand anume s-ar putea intampla acest lucru.