BRD Romania: Oficial, Mesajul care Vizeaza Clientii Romani

BRD Romania deficiente

BRD Romania are un important mesaj oficial pentru clientii sai din toata tara, iar asta in conditiile in care a facut o serie de schimbari care ii afecteaza pe unii dintre ei, si e important sa stii ce se intampla. Mai exact, cei de la BRD Romania si-au actualizat aplicatia MyBRD mobile pentru clientii din toata tara, ea fiind disponibila pentru o varietate de telefoane mobile, si daca o folositi, atunci ar trebui sa stiti despre schimbarile care au fost implementate acum.

BRD Romania a dezvaluit in mod oficial ceea ce a facut pentru clientii sai din toata tara, si oricine poate sa se bucure de aceste schimbari chiar din acest moment daca alege sa-si actualizeze aplicatia. Conform celor de la BRD Romania, aplicatia MyBRD Mobile pentru telefoanele iPhone a fost actualizata chiar in cursul acestei saptamani, noua versiune fiind distribuita de catre companie prin intermediul App Store pentru toti cei care o folosesc zilnic.

BRD Romania: Oficial, Mesajul care Vizeaza Clientii Romani

BRD Romania spune in lista de schimbari pentru aplicatia sa faptul ca a imbunatatit experienta generala de utilizare a aplicatiei, si a rezolvat unele probleme care au fost raportate de catre clienti. Desigur ca e foarte posibil ca BRD Romania sa fi imbunatatit inclusiv performantele generale ale aplicatiei sale pentru mobile banking, asa cum se intampla de obicei cand este vorba despre actualizari de acest gen pentru aplicatiile care faciliteaza aceste functii.

BRD Romania nu a actualizat si aplicatia pentru teelefoanele Android, astfel ca din acest punct de vedere inca mai aveti de asteptat daca detineti un asemenea tip de telefon mobil. E de asteptat ca BRD Romania sa actualizeze destul de curand si aplicatia pentru aceste tipuri de dispozitive, deci probabil ca nu vti avea foarte mult de asteptat pentru a va bucura de schimbari inclusiv in cazul lor, asa ca trebuie doar sa mai avem rabdare, in final.

BRD Romania va anunta si cand va actualiza versiunea pentru Android a aplicatiei sale, astfel ca vom afla atunci si ce fel de noutati decide sa implementeze pentru noi.