Vodafone: Anuntul Special pentru Milioane dintre Romani

Vodafone sate

Vodafone este cel mai mare operator de telecomunicatii din toata Romania, iar pentru milioane de romani din tara a decis sa faca un anunt special despre care ar trebui sa stii chiar acum. Mai exact, cei de la Vodafone au decis sa lanseze o promotie speciala pentru cartelele prepay pe care le ofera pentru utilizare in reteaua proprie, iar multumita lor clientii se pot bucura de trafic de internet nelimitat pe reteaua de socializare TikTok, tot mai populara.

Vodafone surprinde in mod pozitiv cu aceasta decizie pe care o readuce in atentia milioanelor de romani din toata tara, iar asta mai ales in conditiile in care stim deja ca reteaua TikTok e tot mai populara. Mai mult decat atat, separat de traficul de interent gratuit pentru TikTok, cei de la Vodafone le mai ofera clientilor din Romania si 60 GB de trafic de internet pentru a accesa orice de pe internet in momentul de fata, deci puteti face cam orice.

Vodafone: Anunt Special Facut pentru Milioane dintre Romani

Vodafone ofera pentru abonamentele sale trafic nelimitat in mai toate retelele de socializare din intreaga lume, separat de traficul de internet care este disponibil in mod obisnuit pentru oameni. Oferirea de internet gratuit special pentru TikTok este o masura speciala pe care Vodafone o ia pentru ca vrea sa atraga cat mai multi tineri in platforma sa, operatorul fiind de mult orientat spre a face oferte care sa fie atractive pentru tinerii din tara.

Vodafone are si o metoda inedita de a promova intreaga campanie, incercand sa dea de inteles ca ofera acoperire foarte buna inclusiv in mediul rural, acolo unde in general operatorii nu prea au asa ceva. Vodafone se lauda ca ofera totusi acoperire suficient de buna in mediul rural pentru ca toti cei care folosesc cartelele sale prepay sa poata incarca clipuri video pe reteaua TikTok, dar sa si poata vedea ceea ce au publicat inclusiv alte persoane.

Vodafone are mai multe detalii despre aceasta oferta speciala disponibile direct pe website-ul sau pentru toti cei care sunt interesati sa profite de ea chiar acum.