Kaufland: Oficial, Ultimele Zile de Gratuitate pentru Romani

Kaufland lactate

Kaufland a intrat in ultimele zile in care le mai ofera clientilor romani din toata tara ceva de care foarte multi dintre ei pot profita chiar acum, dar ceva care nu e disponibil chiar atat de des. Vorbim despre un concurs special prin care le ofera gratuit clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 250 de LEI fiecare pentru cumparaturile pe care le fac din oricare dintre magazinele din toata tara.

Kaufland isi surprinde clientii din toata tara cu decizia pe care a luat-o cu nu foarte mult timp in urma, insa daca nu ati profitat pana acum de gratuitati, a venit momentul sa o faceti pentru ca ne apropiem de finalul promotiei. Cei de la Kaufland le ofera in aceste ultime zile clientilor posibilitatea de a castiga vouchere in valoare de 250 de LEi fiecare daca merg in magazine, cumpara produse lactate din zona sa speciala, fac poze cu ele, si le pun pe Facebook.

Kaufland: Oficial, Ultimele Zile de Gratuitate pentru Romani

Kaufland vrea ca romanii sa publice pe Facebook imagini cu cosurile lor de cumparaturi, fie ca au multe, sau putine, produse de-ale sale, dar important este ca acum sa aiba si un produs din zona de lactate. Daca acest produs nu este inclus in cosul de cumparaturi atunci cand e facuta poza, cei de la Kaufland nu vor inscrie clientii in concurs pentru a castiga vreunul dintre vouchere, si desigur ca e important sa si cumparati acel produs, in final.

Kaufland cere deasemenea bonuri de cumparaturi de la clienti pentru a confirma faptul ca ei au cumparat efectiv produsele pe care le prezinta in poze, astfel ca daca doar va faceti poze cu produse pe care nu le cumparati, nu puteti castiga ceva. Este foarte important sa stiti si acest aspect al campaniei deoarece fara respectarea completa a regulamentului de participare la concurs, cei de la Kaufland vor invalida inscrierea voastra.

Kaufland mai desfasoara acest concurs pana la finalul zilei de maine, dupa care acesta se va termina pentru totdeauna, asa ca nu veti mai avea ocazia de a mai castiga ceva de la companie.