LIDL Romania: Oficial, Doua Surprize Uriase pentru Clienti

LIDL Romania diversitate

LIDL Romania a anuntat in mod oficial doua surprize uriase pentru clientii sai din toata Romania, si vorbim despre vesti grozave care ar trebui sa fie cunoscute de catre toti romanii din toata tara. Mai exact, cei de la LIDL Romania i-au anuntat pe clientii din toata Romania in legatura cu noul catalog de produse care vor fi disponibile incepand cu saptamana viitoare in toate magazinele sale din tara, dar si in legatura cu noile oferte pentru LIDL Plus.

LIDL Romania incearca in mod regulat sa le ofere clientilor din toata Romania doar cele mai bune experiente cand ajung in magazinele sale din tara, astfel ca tot ceea ce vedem acum e facut fix in acest sens. LIDL Romania a publicat in primul rand catalogul de produse noi care ajung saptamana viitoare in toate magazinele sale, si vorbim despre cele de la McEnnedy, produse care au mai fost disponibile in locatiile din toata tara, si care revin, cu aceleasi retete.

LIDL Romania: Oficial, Doua Surprize Uriase pentru Clienti

LIDL Romania diversitate americana

LIDL Romania aduce in mod regulat produse facute dupa retete americane, dar sub un brand care cel mai probabil e propriu, insa chiar si asa, de saptamana viitoare va avea aceste produse din nou la raft. Produsele americane care vor fi disponibile la LIDL Romania nu vin cu reduceri, ci vor avea preturi speciale, astfel ca va trebui doar sa va orientati in functie de ceea ce este listat de catre lantul de magazine, si sa cumparati ceea ce va doriti.

LIDL Romania a anuntat deasemenea si promotiile speciale care sunt disponibile prin LIDL Plus pentru clientii din toata Romania, iar aici vorbim despre oferte listate in cadrul aplicatiei sale. Ofertele LIDL Plus sunt dedicate exclusiv clientilor LIDL Romania care au carduri de acest gen, deci daca nu aveti unul, nu va veti putea bucura de promotiile care sunt listate de catre magazinul online, asa ca ar fi bine sa va faceti asa ceva in prealabil.

LIDL Romania va mai anunta cu siguranta promotii grozave si in saptamanile urmatoare, asa ca ramane doar sa vedem ceea ce va mai fi disponibil pentru noi toti in perioada urmatoare.