Fortnite: Sezonul 7 va fi Lansat Astazi, ce Noutati Aduce

Fortnite va avea lansat astazi sezonul 7 al jocului in care sunt activi sute de milioane de oameni din intreaga lume, iar in clipul video de mai sus veti putea vedea unele dintre noutatile pe care cei de la Epic Games le-au pregatit pentru toata lumea.

Fortnite are lansat acest nou sezon sub denumirea “They’re Coming”, adica vorbim despre includerea extraterestrilor in titlul companiei americane, unii aparand deja si rapind jucatorii din lumea virtuala pe care Epic Games a creat-o in cadrul titlului.

Fortnite va face cu sezonul 7 trecerea la extraterestri pentru a le oferi jucatorilor din lumea intreaga noi experiente in ceea ce priveste jocul pe care-l iubesc atat de mult, si asta e o veste excelenta pentru toti cei care asteptau cu nerabdare aceste schimbari.

Fortnite a avut extraterestrii inclusi in unele dintre evenimentele care s-au desfasurat pana acum in cadrul jocului, ei avand totusi o prezenta destul de discreta, insa incepand cu sezonul 7 totul se va schimba intr-o foarte mare masura, peste doar cateva ore.

Fortnite este actualizat in mod constant in continuare de catre Epic Games in ciuda faptului ca jocul nu mai este distribuit prin App Store si Google Play Store, iar singura metoda de instalare a noilor versiuni este prin cautarea titlului pe website-ul companiei.