WhatsApp: Doua Trucuri Secrete pentru Toate iPhone, Android

WhatsApp contrar

WhatsApp are miliarde de utilizatori in intreaga lume in momentul de fata, lucru pe care toti il stiati deja, insa foarte multi oameni nu stiu si despre doua trucuri secrete care exista pentru iPhone si Android. Mai exact, vorbim despre doua trucuri de care pot beneficia toti cei cu iPhone si Android care nu vor sa mai fie contactati de catre anumite persoane, sau de catre cei care vor sa contacteze persoane care i-au blocat prin intermediul functiei speciale a aplicatiei.

WhatsApp are aceste trucuri disponibile pentru iPhone si Android indiferent de versiunea aplicatiei pe care o aveti instalata in telefoanele voastre, asa ca nu conteaza ce folositi in telefoane. Primul truc va permite sa contactati persoane care v-au blocat in cadrul WhatsApp folosind functia dedicata pentru blocarea numerelor de telefon, insa desigur ca ea nu functioneaza in chiar toate mediile in care puteti comunica cu diverse persoane care folosesc platforma.

WhatsApp: Doua Trucuri Secrete pentru Toate iPhone, Android

WhatsApp nu respecta setarea de blocare a contactelor decat pentru conversatii individuale si apeluri telefonice, sau video, astfel ca in grupurile de conversatii puteti mentiona pe oricine doriti. Daca o persoana v-a blocat posibilitatea de a o contacta in conversatii private, in grupurile de conversatii inca o puteti mentiona si ea va putea vedea ce scrieti, chiar daca nu va primi si o notificare cu mentiunea, desi va primi una care ii spune ca un mesaj nou a aparut in grup.

WhatsApp are deasemenea un alt truc extrem de bun pentru cei care vor sa scape temporar de apelurile telefonice, sau video, care sunt initiate de catre o alta persoana. Simpla folosire a functiei Mute pentru a opri notificarile pentru o conversatie, pentru o anumita perioada de timp, are efect inclusiv asupra apelurilor telefonice, sau video, care vin de la acea persoana, deci va puteti folosi de tot pentru a bloca si aceste tentative de contact de la alti oameni.

WhatsApp are aceste trucuri disponibile ca functii in toate telefoanele iPhone si Android chiar in momentul de fata, deci va puteti folosi de ele fara probleme chiar de acum.