Battlefield 6: Anuntul Uimitor cu Noutatile ce Surprind Fanii

Battlefield 6 noutati

Battlefield 6 este urmatorul joc din celebra serie a companiei EA Games, ea pregatind, din cate se pare, dezvaluirea sa oficiala chiar in cursul acestei zile, lucru care a inceput deja sa-i agite pe fanii din intreaga lume, mai ales ca titlul este asteptat de foarte multa lume.

Battlefield 6 ar urma sa fie dezvaluit in mod oficial astazi, iar pe 15 iunie ar urma sa fie oferita o versiune beta catre cei mai cunoscuti jucatori care fac streaming live pe YouTube, Twitch, etc, insa si catre alti influenceri care au menirea de a il promova.

Battlefield 6 ar urma sa vina cu harti uriase, care ar fi impartite in sectoare, capturarea fiecaruia insemnand si capturarea intregului sector, acesta neputand fi recucerit, asa cum se intampla in versiunile actuale ale jocului, ceea ce ar fi o schimbare uriasa.

Battlefield 6 ar urma sa fie concentrat foarte mult pe jocul in echipa, cu cate un “specialist” in fiecare dintre ele, in timp ce pe partea de arme va fi posibila modificarea acestora in timpul jocului, si ca element de noutate, vehiculele nu vor mai aparea doar in baze/puncte de control, ci vor putea fi “chemate” de jucatori la nevoie, cu disponibilitate limitata.

Battlefield 6 ar putea fi numit Battlefield 2042, de fapt, insa deocamdata nu avem nimic oficial, insa daca va fi prezentat astazi, atunci este asteptata o lansare in versiune beta publica undeva spre finalul acestei luni, inainte ca iulie sa inceapa.


Sistem de atașamente: Puteți păstra / avea două atașamente pe personajul dvs. pe care le puteți schimba. Dacă aveți un vector Kriss și doriți să adăugați o aderență verticală, luați-vă punctul roșu și adăugați un ACOG, puteți face asta din mers, dacă este pe personajul dvs. Puteți schimba un mic magazin cu un tambur. Puteți să luați o pușcă și să scoateți stocul și extensia butoiului pentru ao ușura în distanțe îndepărtate și apropiate (Supresor / Compensator / Choke)

– SQUAD & Heroes Mechanic din Battlefront 2 (numit „Profesioniști” în 2042) Poate avea un specialist (profesionist) pe clasă în echipa ta, nu sunt supra-alimentați, dar au un gadget sau două care vor face să merite să joci ca unul Face apoi unic. Profesionalul medicului are o săgeată vindecătoare, poate vindeca oameni din raza de acțiune. Fiecare echipă are capacitatea de a descărca vehiculele, în primul rând jeep-urile și ATV-urile

– Informații despre Hărți și moduri de joc: Hărțile sunt cele mai mari din istoria câmpului de luptă. Pentru a captura un sector, trebuie să capturați punctele din interiorul acestuia. Fiecare sector poate varia de la 3 la 4 puncte. Odată ce ați capturat un SECTOR pe care îl dețineți, acesta nu poate fi preluat înapoi. Un sector are dimensiunea unei hărți a câmpului de luptă (hărți de dimensiuni medii în câmpul de luptă 3) – Harta numită SHELF, are loc în Antarctica, stâncă mare deopotrivă Damavand Peak din Battlefield 3, dar mult, mult mai mare. Sectoare din partea de sus a hărții, dacă dețineți un sector, veți pierde timpul pentru a face tot ce doriți pentru o vreme în joc. Puteți captura un sector în partea de sus a stâncii, când aveți acele perioade de nefuncționare, puteți captura sectorul din partea de jos a stâncii.

Obiectivul principal în BF2042 este de a fi bazat pe echipă, planificați în prealabil și executați pe acele planuri (Nu la propriu, dar în cadrul unui grup de prieteni.) Revine Rush, concentrare puternică asupra muncii în echipă și nu asupra monopolului.