Kaufland: Surpriza Oficiala, e Gratuit si Clientii Nu Stiau

Kaufland rasplata

Kaufland isi surprinde in continuare clientii din toata Romania cu gratuitati pe care multi dintre ei nici nu banuiau ca le pot primi, dar e bine ca totusi se ofera asa ceva pentru noi in momentul de fata. V-am spus deja ca la Kaufland exista un program special care va permite sa castigati vouchere in valoare de 100 de LEI daca decideti sa oferiti informatii despre experienta de care aveti parte in cadrul magazinelor din toata tara atunci ca le vizitati pentru cumparaturi.

Kaufland a surprins foarte multa lume cu decizia de a oferi asa ceva gratuit pentru clientii din toata tara, insa ea nu se limiteaza doar la atat, iar asta pentru ca separat ofera chiar mai mult. Mai exact, Kaufland a decis sa ofere lunar 10 vouchere in valoare de 200 de LEI pentru clientii care au Kaufland Card si ofera informatii cu privire la experienta pe care o au la cumparaturi.

Kaufland: Surpriza Oficiala, e Gratuit si Clientii Nu Stiau

Kaufland nu mentioneaza in pagina cu informatii despre programul initial si faptul ca ofera gratuit vouchere de 200 de LEi inclusiv pentru cei care au Kaufland Card, deci trebuie sa va uitati in aplicatia sa pentru informatii. Kaufland listeaza totusi in website-ul sau castigatori ai acestor vouchere speciale ca parte a unui program de online feedback, astfel ca exista asa ceva, doar ca el este limitat exclusiv pentru cei care au asemenea carduri de fidelitate.

Kaufland ofera oricui posibilitatea de a oferi informatii despre experienta pe care o are la cumparaturi si da gratuit vouchere de 100 de LEI, insa doar cei care au si Kaufland Card pot castiga voucherele de 200 de LEI. Aceste vouchere va permit sa cumparati orice din magazinele Kaufland, astfel ca nu exista vreun motiv sa nu proftati de concursul care exista acum pentru a castiga voucherele care sunt oferite in mod gratuit de catre lantul de hypermarket-uri.

Kaufland are informatii in cadrul aplicatiei sale cu privire la aceasta promotie speciala, si oricine are Kaufland Card poate castiga gratuit premiile care ne sunt puse la dispozitie chiar acum.