Orange: Mesajul Oficial Important pentru Milioane de Romani

Orange educare

Orange a publicat un mesaj oficial foarte important pentru milioane de romani din toata tara, si vorbim aici despre ceva care ar trebui sa fie cunoscut de catre foarte multa lume, pana la urma. Mai exact, cei de la Orange le transmit parintilor din toata tara cateva informatii esentiale cu privire la modul in care ar trebui sa le permita copiilor sa foloseasca diverse dispozitive electronice, sau sa se uite la televizor, ceva ce intotdeauna a dat nastere multor discutii.

Orange are in aceasta pagina toate informatiile relevante despre care ar trebui sa stie oricine este interesat sa afle cat mai multe in legatura cu modul in care ar trebui tratata aceasta problema. Orange incearca sa ii ajute pe parinti sa faca alegerile cele mai bune cand vine vorba despre timpul petrecut de catre copii in fata ecranelor dispozitivelor mobile, asa ca oricine ar putea avea cate ceva de invatat aici, fie ca are deja copii, sau intentioneaza sa conceapa in viitor.

Orange: Mesajul Oficial Important pentru Milioane de Romani

Orange prezinta acest proiect ca parte a celor pentru responsabilitate sociala, astfel ca vorbim despre idei foarte bune care au menirea de a ajuta oamenii sa se descurce mai bine printr-o mare de informatii. Avand in vedere ca exista atat de multe sfaturi cu privire la acest subiect, este pentru multi destul de dificil sa inteleaga ce anume ar trebui sa faca pentru a-si tine copiii cat mai putin in fata ecranelor, si cat ar putea totusi sa o faca.

Orange are o varietate de proiecte pentru responsabilitate sociala in momentul de fata, astfel ca puteti sa beneficiati de o varietate de informatii care pot fi extrem de utile, in final. Orange incearca doar sa ne ajute pe toti sa luam cele mai bune decizii cu privire la copii, iar pe website-ul operatorului gasiti inclusiv alte informatii de interes cu privire nu doar la felul in care pot fi educati copiii, ci si cu privire la responsabilitate sociala in general.

Orange a inceput de ceva vreme sa fie mult mai implicata in proiecte de responsabilitate sociala in Romania, ceea ce pana la urma este benefic pentru toti dintre noi.