Android: Schimbarea din Telefoane Confundata cu o Problema

Android nepotrivire

Android are in versiunea 12 foarte multe schimbari facute de catre compania Google pentru utilizatorii din intreaga lume, insa una dintre ele a fost confundata cu o problema enervanta. Mai exact, in versiunile beta ale actualizarii noi pentru Android a fost implementat un efect special pentru anumite aplicatii, insa utilizatorii au crezut ca totul e de fapt o problema cu interfata sistemului de operare, si nu o animatie noua integrata de catre Google.

Android are in mod constant facute schimbari de catre compania Google, insa rareori se ajunge la o situatie in care una dintre ele e confundata cu o problema de functionare si nu ceva bun. Puteti vedea in imaginea de mai jos de ce au confundat unii utilizatori schimbarea din versiunea 12 a Android cu o problema, nu o animatie noua, iar compania Google a luat act de plangerile oamenilor, astfel ca va schimba schimbarea pentru a o face mai buna.

Android: Schimbarea din Telefoane Confundata cu o Problema

Android nepotrivire efect

Android va avea modificata aceasta animatie pentru ca ea sa nu mai para chiar atat de enervanta si sa nu mai genereze impresia ca totul e o problema de interfata, si nu o simpla animatie care nu arata bine peste tot. Animatia aceasta nu apare in acest mod in toate aplicatiile in care este rulata, ci doar in unele dintre ele, in altele aparand chiar normal, astfel ca de aceea nu s-au plans chiar toti cei care folosesc noile versiuni ale Android in format beta.

Android trece acum printr-o serie de schimbari foarte mari ca parte a actualizarii la versiunea 12, astfel ca vom vedea si mai multe noutati chiar impresionante oferite de catre Google in viitor. Desigur ca toate trebuie testate temeinic de catre cei de la Google pentru ca se intampla sa apara si probleme de acest gen, asa ca va fi interesant de vazut cum vor mai fi introduse alte modificari pentru ca lumea sa nu se mai planga din cauza lor.

Android va avea lansata versiunea 12 undeva prin vara acestui an, cel mai probabil prin luna august, dar majoritatea producatorilor vor oferi update-ul in telefoane multe luni mai tarziu.