DIGI Romania: Serviciul Gratuit Oferit Milioanelor de Romani

DIGI Romania conectare

DIGI Romania are pentru milioane de romani din toata tara un serviciu special pe care il ofera gratuit chiar acum, si vorbim despre ceva care poate fi un foarte mare beneficiu pentru multa lume. Mai exact, daca tot vine vara si vom calatori mai mult, cei de la DIGI Romania ne pun la dispozitie in toata tara o retea vasta de hotspot-uri WiFi gratuite pe care le putem folosi pentru a naviga pe internet la viteze decente, avand in vedere ca DIGI Mobil nu are viteze prea bine.

DIGI Romania are de ani de zile aceasta vasta retea de retele WiFi numita DIGI WiFi, iar ea este oferita gratuit clientilor serviciilor de internet fix, si nu numai, dar doar daca va faceti un cont pentru platforma. Toate hotspot-urile DIGI WiFi sunt accesibile doar pe baza de username si parola, cei de la DIGI Romania incercand astfel sa ofere si un nivel ridicat de securitate pentru ele, hotspot-urile gratuite fiind de foarte multe ori compromise de catre hackeri.

DIGI Romania: Serviciul Gratuit Oferit Milioanelor de Romani

DIGI Romania are pe website-ul sau o harta cu miile de hotspot-uri WiFi gratuite pe care le poate accesa oricine doreste sa profite de internet gratuit prin WiFi de la grupul de telecomunicatii. DIGI Romania are aceste hotspot-uri WiFi conectate la reteaua sa de mare viteza, insa asta nu inseamna ca trebuie sa va asteptati la viteze de sute de Mbps pentru ca e foarte posibil ca multi clienti sa fie conectati in acelasi timp la ele, si vitezele sa fie decente doar.

DIGI Romania a creat aceasta retea pentru a le oferi romanilor acces la internet de mare viteza in zonele importante din tara cand retelele de internet mobil inca aveau viteze de 10 Mbps. DIGI Mobil nu a depasit chiar atat de mult acea faza, astfel ca pentru clientii DIGI Romania aceasta vasta retea este extrem de utila pentru a putea beneficia de internet de mare viteza in diverse locatii populare din Romania in care calatoresc in mod obisnuit.

DIGI Romania ofera detalii despre aceasta retea direct pe website-ul sau chiar acum, asa ca puteti gasi acolo toate informatiile necesare pentru a va putea folosi de ea.