Netflix: Anuntul Oficial pentru Fanii unui Serial Important

Netflix umbrela

Netflix a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta pentru abonatii din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim despre o masura anuntata pentru un serial foarte popular. The Umbrella Academy este unul dintre cele mai populare seriale pe care Netflix le are in platforma sa in momentul de fata, iar compania americana a dezvaluit denumirile pentru episoadele celui de-al treilea sezon, care va fi lansat foarte curand pentru toata lumea.

Netflix va lansa sezonul al treilea din The Umbrella Academy cu nu mai putin de 10 episoade, astfel ca vom avea ce urmari in cadrul platformei, mai ales ca multa lume asteapta de ceva vreme aparitia episoadelor. Netflix a ales denumirile : Meet The Family, World’s Biggest Ball of Twine, Pocket full of Lightning, Kugelblitz, Marigold, Auf Wiedersehen, Wedding at the End of the World, Six Bells, Oblivion ca denumiri ale noilor episoade ale seriei The Umbrella Academy.

Netflix: Anuntul Oficial pentru Fanii unui Serial Important

Netflix a lansat acum mai bine de 2 ani de zile The Umbrella Academy, astfel ca vorbim despre multi fani pe care aceasta i-a generat de-a lungul timpului, si e normal sa fie asa, avand in vedere popularitatea sa. E de asteptat ca titluri atat de importante sa aiba parte de si de sezoane noi lansate de catre Netflix, iar in urmatoarele luni vom putea vedea toate episoadele care sunt listate mai jos de catre compania americana, ceea ce suna foarte bine.

Netflix a reusit sa-i mentina si pe actorii din rolurile principale, astfel ca veti vedea aceleasi fete cu care v-ati obisnuit deja, insa desigur ca vor exista si alte surprize pregatite de catre platforma de streaming. Netflix inca nu a anuntat vreo data de lansare pentru sezonul al treilea din The Umbrella Academy, astfel ca mai avem de asteptat pana cand vom putea vedea episoadele sezonului al treilea, dar e posibil sa mai avem destul de asteptat pentru asta.

Netflix va lansa intre timp alte titluri foarte interesante pentru abonatii din toata lumea, asa ca ramane doar sa vedem ce alte surprize bune a pregatit pentru noi toti.