Netflix: Anunt Oficial, cum a Uluit Abonatii din Toata Lumea

Netflix magazin

Netflix a transformat zvonurile in realitate cu un anunt oficial care a venit in cursul zilei de ieri, iar multumita lui a reusit sa uluiasca abonatii din intreaga lume, ceva ce nu e tocmai usor de realizat. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa anunte in mod oficial faptul ca deschid un magazin online prin intermediul caruia vor vinde diverse produse care au legatura cu filmele si serialele care apar in platforma sa, deci oricine le va putea cumpara.

Netflix a avut in 2019 o tentativa de a face ceva similar, doar pe partea vestimentara, iar cu lansarea serialului Halston a reluat ideea, si acum merge chiar mai departe de atat. Netflix va vinde in magazinul sau online perne, jucarii, haine, bratari, lanturi, si multe alte produse care sunt in totalitate inspirate din filmele si serialele pe care le produce, astfel ca fanii vor avea noi motive sa cheltuie bani pe productiile pe care platforma le tot lanseaza.

Netflix: Anunt Oficial, cum a Uluit Abonatii din Toata Lumea

Netflix magazin online

Netflix are in momentul de fata un numar limitat de produse dintre care oricine poate alege, Lupin fiind unul dintre primele seriale reprezentate, separat de produsele Hypland si cele cu branding-ul companiei. Inceputul e usor mai greu pentru cei de la Netflix, care vor sa se extinda in viitorul apropiat si la noi produse inspirate din serialele Stranger Things, sau Money Heist, insa e nevoie de rabdare pentru ca totul sa fie disponibil in mod oficial.

Netflix vrea sa faca multi bani de pe urma vanzarii acestui tip de produse, si are sanse destul de mari de a-si indeplini obiectivele, insa desigur ca totul depinde si de disponibilitatea abonatilor de a cumpara ceea ce vinde ea. Netflix pregateste multe surprize in magazinul sau online, si desigur ca va fi nevoie de multa rabdare pentru ca toate sa fie oferite, iar asta deoarece compania nu a putut pregati chiar totul din timp, asa ca vom primi treptat produsele noi.

Netflix are magazinul deja activ, cu o serie limitata de produse, livrarile fiind facute deocamdata in anumite tari, probabil cu extindere si in altele in perioada urmatoare.