DACIA Duster 3: Schimbarea Majora care Nu va mai fi Lansata

DACIA Duster 3 spatiu

DACIA Duster 3 va reprezenta una dintre cele mai importante evolutii pentru seria de SUV-uri la care DACIA lucreaza in momentul de fata, si stim asta chiar de la producatorul francez. Foarte multe noutati grozave vor fi oferite pentru DACIA Duster 3 cand va fi lansata, insa printre ele nu se numara si o schimbare majora care a fost zvonita in repetate randuri pentru SUV-ul companiei romanesti, iar asta deoarece o alta masina o va aduce, in final.

DACIA Duster 3 a fost in centrul foarte multor zvonuri in ultimele luni, unele dintre ele fiind chiar interesante, in timp ce altele n-au prea avut legatura cu realitatea, si s-au dovedit a fi 100% false. In ciuda acestui lucru, se pare ca DACIA Duster 3 nu va fi modelul de SUV care va avea 7 locuri pentru pasageri, as acum s-a zvonit in repetate randuri, acest rol urmand a fi preluat de catre modelul Bigster, unul care s-ar putea dovedi a fi mai popular.

DACIA Duster 3: Schimbarea Majora care Nu va mai fi Lansata

DACIA Duster 3 va fi mai mic decat Bigster, sau cel putin asta dau de inteles toate imaginile care au aparut pana acum in legatura cu noua masina, iar asta ar urma sa insemne si ca nu va avea la fel de multe locuri pentru pasageri. DACIA Duster 3 ar trebui sa ofere tot doar 5 locuri pentru pasageri cand va fi lansat, ceva ce nu e tocmai neobisnuit pentru un SUV, dar modelul cu 7 locuri pentru pasageri va fi Bigster, iar cei care asteptau asa ceva, ar trebui sa stie ce va veni.

DACIA Duster 3 va fi cel mai probabil disponibil si intr-o versiune de tip camioneta pentru a facilita transportul de marfa, insa separat de asta cei de la DACIA nu par sa mai aiba si alte planuri in legatura cu diversitatea SUV-ului. Era de asteptat ca DACIA Duster 3 sa nu aiba mai multe locuri pentru pasageri incepand din 2024, asa ca nu trebuie sa va ganditi ca veti vedea asa ceva pentru ca s-ar putea sa fiti profund dezamagiti de ceea ce va fi anuntat.

DACIA Duster 3 va fi lansat undeva prin 2024, sau 2025, deci mai avem destul de mult de asteptat pana cand vor fi dezvaluite toate noutatile care au legatura cu masinile noi.