BCR Romania: ATENTIE! Anunt Oficial de Ultima Ora al Bancii

BCR Romania blocaj

BCR Romania are un extrem de important anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca el ii vizeaza pe toti cei care-i folosesc serviciile in momentul de fata in toata tara. Mai exact, cei de la BCR Romania au de ieri probleme cu serviciile in baza carora functioneaza cardurile pe care le-au emis pentru clienti, astfel ca unii nu pot beneficia de ele pentru a face plati, sau a scoate bani de la bancomate bancii.

BCR Romania a anuntat problema cu destul de mult timp in urma, insa din pacate, dupa cum puteti vedea, ea inca persista pentru clientii din toata tara, astfel ca daca vreti sa faceti vreo operatiune cu cardurile, s-ar putea sa nu fie posibil. BCR Romania stie cat de important este pentru clienti sa isi poata folosi cardurile pentru orice fel de operatiuni, fie ca e vorba de plati, sau de retrageti, asa ca incearca sa rezolve problemele cat se poate de repede.

BCR Romania: ATENTIE! Anunt Oficial de Ultima Ora al Bancii

BCR Romania nu spune ce anume sta in spatele acestor probleme, insa ele nu au fost rezolvate inca, si asta e vizibil inclusiv din mesajul bancii, care nu include vreo mentiune cu privire la rezolvarea situatiei. Unii clienti ai BCR Romania se plang pe pagina de pe Facebook a bancii in legatura cu faptul ca nu-si pot folosi cardurile din cauza acestor probleme, asa ca este foarte important sa stiti ce se intampla in momentul de fata din acest punct de vedere.

BCR Romania nu are des probleme atat de serioase, insa cand se au loc iata ca se poate intampla ca ele sa afecteze un numar substantial de persoane, asa ca e e bine sa aveti bani lichizi la voi. E posibil sa puteti regrage bani la ghiseele unitatilor care sunt deschise in acest weekend, doar ca acolo e posibil sa vi se perceapa un comision pentru operatiune, dar daca aveti neaparata nevoie de bani, alta solutie nu prea exista, nici la bancomatele altor banci.

BCR Romania va reveni cu siguranta cu un mesaj cand situatia va reveni la normal, asa ca nu ramane decat sa asteptam si sa vedem ce va anunta in mod oficial banca in legatura cu situatia.