Netflix: Oficial, Trucul Secret cu care ii Uimeste pe Romani

Netflix clasic

Netflix ofera ocaziona cate un truc secret pentru abonatii sai in ideea de a ii uimi in legatura cu ceea ce pot face, sau gasi, in platforma sa, iar fix despre acest lucru vorbim astazi in cazul abonatilor romani. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa ne ofere un truc secret pe care il putem folosi pentru a descoperi filmele clasice care sunt disponibile in cadrul platformei sale in acest moment, si desigur ca aveti destule dintre care sa alegeti ce sa urmariti in weekend.

Netflix ne ofera posibilitatea de a descoperi aceste filme si seriale clasice folosind un truc despre care unii dintre voi poate ca ati auzit, sau poate ca nu, el avand la baza un cod pentru genul titlului din platforma. FIlmele si serialele celor de la Netflix sunt clasificate in platforma sa pe baza de coduri, iar multumita lor le putem gasi mult mai usor pe unele dintre cele mai importante din anumite genuri, problema fiind ca aceste coduri nu sunt publice.

Netflix: Oficial, Trucul Secret cu care ii Uimeste pe Romani

Netflix imparte filmele si serialele sale pe anumite categorii, insa din pacate ele nu sunt intotdeuna chiar atat de bine organizate pentru a ne ajuta sa descoperim intr-adevar ceea ce ne intereseaza din platforma. In aceasta idee, cei de la Netflix s-au gandit ca n-ar strica si daca ar imparti titlurile inclusiv pe genuri pentru a face cautarile si mai simple pentru toti cei care vor sa descopere filme si seriale despre care nu au stiut pana in momentul de fata.

Netflix ofera din cand in cand unele dintre aceste coduri, dar din pacate lista cu toate dintre ele nu este oferita oficial si in mod public, desi exista diverse liste neoficiale cu o parte dintre ele. Nimeni nu stie clar cate coduri de acest gen exista pentru platforma Netflix, si probabil ca nici nu vom afla vreodata foarte clar, insa ele exista si compania le publica in mod ocazional pentru abonatii care vor sa mai descopere titluri interesante pe care sa le urmareasca.

Netflix prezinta mai sus atat codul genului pentru filme clasice, cat si modul in care putem accesa sectiunea in care acestea sunt listate pentru toti cei interesati.