DIGI Romania: Decizia Oficiala care a Surprins Multi Romani

DIGI Romania lupta

DIGI Romania a facut un anunt surprinzator pentru clientii din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stii daca te numeri printre cei care foloseste serviciile companiei, sau nu. Mai exact, cei de la DIGI Romania au decis sa prelungeasca din nou oferta de portare care este disponibila pentru clientii din toata Romania, astfel ca aceasta se desfasoara acum pana la inceputul lunii iunie, in loc de jumatatea lunii iunie, asa cum a fost prelungita chiar recent.

DIGI Romania a avut succes foarte mare cu aceasta promotie in tara noastra, clientii raspunzand pozitiv in numar foarte mare pentru ca si preturile sunt foarte bune in cadrul sau acum. Acum ca aceasta promotie e atat de populara, cei de la DIGI Romania au decis nu odata, ci chiar de doua ori sa extinda perioada in care ea este activa, asa ca acum oricine poate profita de promotia de portare pana la data de 4 iulie, ceva ce vine ca o surpriza.

DIGI Romania: Decizia Oficiala care a Surprins Multi Romani

DIGI Romania nu a mai extins pana acum o campanie de portare in retea pentru o perioada atat de lunga de timp, insa din moment ce Telekom face acest lucru, probabil ca operatorul s-a gandit ca ar fi o idee buna sa-i urmeze exemplul. Cei de la DIGI Romania au reusit sa-si creasca substantial baza de clienti din toata Romania cu aceste campanii de portare pe care le desfasoara, asa ca n-ar trebui sa fie o surpriza pentru cineva ceea ce se intampla in momentul de fata.

DIGI Romania a reusit sa depaseasca toti operatorii de telecomunicatii in luna mai in ceea ce priveste numarul de portari facute in propria retea, astfel ca se pare ca vrea sa continue asa si in iunie. E posibil ca fara aceasta oferta de portare cei de la DIGI Romania sa nu mai reuseasca sa atraga la fel de multi clienti in reteaua sa, astfel ca decizia de a merge in continuare pe aceeasi idee ar putea fi una foarte buna pentru operatorul roman.

DIGI Romania ar putea sa prelungeasca aceasta campanie de portare inclusiv dupa data de 4 iulie, insa despre asta vom afla mai multe abia undeva pe la finalul lunii iunie.