LIDL Romania: Oficial, Noile Surprize Oferite Gratuit de Azi

LIDL Romania inghetata

LIDL Romania continua seria marilor surprize pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca a decis sa ofere de astazi noi gratuitati pentru clientii sai din toata tara, si daca te numeri printre ei, atunci ar trebui sa stii ce primesti. LIDL Romania a decis sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga cosuri de picnic si vouchere pentru cumparaturile pe care le fac in tara noastra, iar premiile sunt unele dintre cele mai interesante de pana acum.

LIDL Romania a decis sa ofere totul gratuit incepand de chiar astazi, deci oricine este cu adevarat interesat de aceste gratuitati are sansa de a intra in posesia lor fara a face chiar atat de mare lucru. LIDL Romania le cere romanilor din toata tara sa cumpere produse de la Gelatelli, sau Bon Gelati, pana in 27 iunie, si asa au sansa de a castiga unul dintre cele 10 cosuri de picnic, sau 15 vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, oferite in promotie.

LIDL Romania: Oficial, Noile Surprize Oferite Gratuit de Azi

LIDL Romania le cere clientilor sa intre pe un website special in care ii ajuta pe oameni sa afle din ce familie de iubitori de inghetata fac parte, iar apoi sa cumpere un produs din acea familie. Pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre aceste premii, clientii trebuie sa cumpere produse de minim 70 de LEI din cadrul magazinelor LIDL Romania, dar e nevoie ca printre ele sa fie incluse si cele de la Gelatelli, sau Bon Gelati, pentru a putea fi inscrisi.

LIDL Romania a organizat si anul trecut concursuri speciale pentru produsele celor de la Gelatelli, sau Bon Gelati, iar acum le reia pentru ca romanilor le place inghetata, asa ca le ofera sansa de a castiga premii bune. Cele pe care LIDL Romania le ofera acum sunt mai bune decat ceea ce a oferit in cursul anului trecut, astfel ca merita sa participati pentru a castiga premiile care sunt oferite acum pentru noi de catre lantul de supermarket-uri.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie pentru o perioada limitata de timp, asa ca ar fi bine sa nu treceti cu vederea aceasta ocazie foarte importanta pentru orice romani.