BANCA Transilvania: Mesajul Oficial Important pentru Romani

0

BANCA Transilvania international

BANCA Transilvania este cea mai mare banca din Romania in momentul de fata, avand substantial mai multi clienti decat oricare dintre institutiile financiare din tara noastra. Pentru ca are foarte multi clienti, BANCA Transilvania a decis sa se gandeasca inclusiv la cei care nu se afla in tara in momentul in care au o problema, insa au nevoie de ajutorul bancii pentru a o rezolva si nu stiu unde anume pot suna pentru a-l primi cat mai rapid.

BANCA Transilvania spune ca aceasta noua linie telefonica este disponibila non stop pentru clientii care se afla in Romania, sau in afara Romaniei, deci daca va aflati in vacanta si aveti probleme, puteti apela oricand. Daca luam in considerare faptul ca in aceasta perioada tot mai multi romani pleaca in vacante in strainatate, BANCA Transilvania s-a gandit la timp ca ar fi nevoie de un numar de telefon dedicat pentru cei care aleg sa se relaxeze si in afara Romaniei.

BANCA Transilvania: Mesajul Oficial Important pentru Romani

BANCA Transilvania are foarte multi romani care ii folosesc serviciile, si e posibil ca in aceasta vara multi dintre ei sa isi reia calatoriile in afara tarii, asa cum au facut inainte de pandemie. Avand in vedere ca oricand pot aparea probleme cu cardurile, si nu numai, e foarte bine ca BANCA Transilvania se gandeste cum sa ii ajute pe clienti sa ii ceara mult mai usor ajutorul pentru a rezolva orice fel de probleme ar avea, ele putand aparea oricand.

BANCA Transilvania are numarul de telefon +40264303003 disponibil pentru apelare de oriunde din afara Romaniei, si desigur ca nu trebuie sa uitati prefixul fara de care nu puteti apela, mai ales dintr-o retea de telefonie externa. BANCA Transilvania are deasemenea linii dedicate si pentru Romania, pe care le puteti apela deasemenea daca aveti nevoie de ajutor, toate fiind taxabile la tarifele din reteaua voastra, daca nu aveti minute internationale atunci cand apelati.

BANCA Transilvania ofera mai multe detalii despre aceasta noua linie telefonica direct pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla toate detaliile de care aveti nevoie.