CEC Bank: Important Mesaj Oficial catre Toti Clientii Romani

CEC Bank confort

CEC Bank are un important mesaj oficial care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, ar fi bine sa stii ceea ce transmite banca in momentul de fata pentru noi. Mai exact, cei de la CEC Bank spun ca ar trebui sa ne uitam cu mare atentie la unele dintre beneficiile noi care sunt oferite pentru cei care ii folosesc serviciile in Romania, si exista destule pe care nu trebuie sa le trecem cu vederea acum.

CEC Bank ne aduce in atentie faptul ca multumita aplicatiei sale CEC Mobile Banking avem acces la toate conturile bancare pe care ni le ofera banca, insa si la cele care apartin altor banci. Vorbim aici despre ceva foarte interesant pe partea de open banking facut de catre CEC Bank pentru noi toti, si desigur ca nu e singura banca de la care vedem o initiativa de acest gen aplicata in Romania in momentul de fata, dar ideea in sine e una extrem de buna.

CEC Bank: Important Mesaj Oficial catre Toti Clientii Romani

CEC Bank are o sectiune speciala in cadrul website-ului sau prin care putem sa accesam informatiile despre conturile noastre, dar si despre cele de la alte banci, astfel ca totul e foarte usor de vazut de acolo. CEC Bank are deasemenea inclusiv in website-ul sau informatii despre ceea ce trebuie sa facem pentru a adauga conturi noi de la alte banci, iar platforma sa online de internet banking ar trebui sa afiseze deasemenea aceste informatii acum.

CEC Bank vorbeste deasemenea in mesajul sau despre faptul ca putem sa trimitem bani instant oricaror persoane folosind doar numarul de telefon al acelei persoane, totul fiind disponibil multumita sistemului Alias Pay. In cazul Alias Pay e nevoie si ca persoana catre care facem trimiterea sa aiba cont la o banca la care acest sistem a fost implementat, altfel el nu va putea fi folosit, deci e nevoie de existenta tehnologiilor la toate bancile, in final.

CEC Bank vrea sa le ofere clientilor din toata Romania doar cele mai bune servicii, iar experienta de utilizare a lor este foarte mult imbunatatita prin sistemele de acest gen.