Netflix: Milioane de Abonati Surprinsi de un Anunt Oficial

Netflix farcry

Netflix a publicat un anunt oficial cu privire o surpriza extrem de mare la care a lucrat de ceva vreme pentru abonatii din intreaga lume, si a reusit sa uimeasca foarte multi oameni. Mai exact, cei de la Netflix au anuntat in mod oficial un parteneriat cu cei de la Ubisoft pentru a face o noua serie animata Far Cry, un joc extrem de celebrul cu care producatorul de jocuri a avut foarte mare succes de-a lungul anilor, iar acuma cesta ajunge pe micile ecrane.

Netflix stie ca exista milioane peste milioane de fani ai Far Cry in intreaga lume, si desigur ca nu toti sunt abonati de-ai sai, asa ca aceasta serie animata ar trebui sa aduca mai multi abonati, si sa ii multumeasca pe cei existenti. Prea multe detalii cu privire la aceasta serie animata Far Cry de pe Netflix nu exista, insa avand in vedere ca au fost lansate mai multe jocuri in aceasta serie, probabil ca multi isi vor putea face o idee cu privire la ceea ce va veni.

Netflix: Milioane de Abonati Surprinsi de un Anunt Oficial

Netflix ar fi ales denumirea Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix pentru seria animata bazata pe Far Cry 3: Blood Dragon si se pare ca vor exista nu mai putin de 6 episoade in primul sezon. Daca acest sezon va avea succes, atunci este de asteptat ca Netflix sa finanteze si alte sezoane pentru abonatii din toata lumea, dar desigur ca mai avem de asteptat pana in momentul in care vom vedea macar un trailer pentru aceasta noua serie.

Netflix a publicat deocamdata doar o singura imagine pentru aceasta noua seria nimata, astfel ca e foarte posibil sa nu fi inceput nici macar procesul de creare a scenariului pentru productie. Abia dupa aceea ar trebui sa vedem si o prima prezentare pentru serialul bazat pe Far Cry, cei de la Netflix creand acum asteptari destul de mari pentru urmatoarea productie, insa e improbabil ca ea sa fie lansata in cursul acestui an de catre compania americana.

Netflix a mai anuntat si alte titluri extrem de interesante pentru abonatii din toata lumea, alte serii animate fiind dezvaluite in cadrul Geeked Week, inclusiv una bazata pe Splinter Cell.