WhatsApp: Miliarde de Oameni Vizati de un Mesaj Oficial

WhatsApp eficace

WhatsApp a publicat un nou anunt important pentru miliardele de oameni din intreaga lume care ii folosesc aplicatia de mesagerie in momentul de fata, si daca te numeri printre ei, ar trebui sa stii ce spune. Cei de la WhatsApp ne transmit din nou faptul ca toate comunicarile facute prin intermediul platformei sunt 100% securizate, astfel ca in mod teoretic nimeni nu ar trebui sa poata intercepta tot ceea ce transmitem noi prin intermediul sau oricand.

WhatsApp spune acest lucru de foarte multa vreme pentru utilizatorii sai, insa desigur ca nu toata lumea crede ceea ce ni se transmite in momentul de fata, mai ales ca exista multi care critica felul in care e implementata securizarea. Fie ca e suficienta, sau insuficienta, aceasta securizare va fi disponibila inclusiv pentru sistemul care va permite interconectarea mai multor dispozitive la acelasi cont WhatsApp, ceva ce desigur ca trebuia sa fie oferit in mod normal.

WhatsApp: Miliarde de Oameni Vizati de un Mesaj Oficial

WhatsApp ajunge din urma alte platforme cu aceasta functionalitate, iar daca in alte platforme se ofera deja criptare totala chiar si cand se acceseaza mesajele de pe diverse platforme, asa ar trebui sa fie si aici. Cei de la WhatsApp lucreaza de foarte multa vreme la acest sistem pe care vor sa il ofere pentru utilizatorii din intreaga lume, el fiind tot mai aproape de lansare, daca ne uitam la ceea ce se intampla cu versiunile beta ale aplicatiei.

WhatsApp inca mai are de pus la punct destule in legatura cu modul in care va functiona acest sistem, chiar si pe partea de criptare, mai ales ca urmeaza sa fie facute si backup-uri criptate. E destul de greu de implementata securizarea aceasta peste tot astfel incat ea sa si functioneze asa cum trebuie in cadrul WhatsApp, asa ca vom afla in mod oficial cand totul va fi oferit pentru noi, dar vom afla cu siguranta si ce fel de securizare e oferita pentru comunicari.

WhatsApp ar putea lansa sistemul de interconectare pentru multiple dispozitive in urmatoarele saptamani, sau luni, asa ca trebuie sa mai avem putina rabdare pana cand va fi gata totul.