WhatsApp: Telefoanele Vizate de Schimbari Secrete Noi Acum

WhatsApp concediu

WhatsApp continua seria schimbarilor secrete pe care le face pentru utilizatorii din intreaga lume, astfel ca vorbim astazi despre una noua care ar trebui sa fie cunoscuta tuturor oamenilor. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa implementeze in aplicatia pentru telefoanele Android o interfata modificata pentru conversatiile pe care le purtam, astfel ca bulele mesajelor vor avea un aspect usor diferit fata de cel pe care il stim in momentul de fata.

WhatsApp aduce in Android o interfata modificata care are bule cu colturi rotunde pentru mesaje, ceva ce exista in iOS de foarte multa vreme, dar ceva care ajunge abia acum si in Android. Schimbarea nu pare una mare, dar pentru interfata aplicatiei WhatsApp vorbim despre un aspect nou care are menirea de a imbunatati experienta generala de utilizare, si deocamdata ea este oferita exclusiv pentru utilizatorii care testeaza versiunile beta ale aplicatiei.

WhatsApp concediu colturi

WhatsApp: Telefoanele Vizate de Schimbari Secrete Noi Acum

WhatsApp are si o schimbare pentru utilizatorii de telefoane iPhone, mai exact a implementat noua arhiva care este oferita in versiunile beta ale Android de ceva vreme, ea fiind acum disponibila si pentru iOS. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata meniul prin care putem controla o conversatie arhivata, toate acestea urmand a fi salvate intr-o sectiune speciala din cadrul WhatsApp, ceva ce desigur ca va face descoperirea lor foarte usoara si rapida, la nevoie.

WhatsApp concediu mesaje

WhatsApp a gandit aceasta functie pentru a ne permite sa ascundem conversatiile de la care nu mai dorim sa vedem mesaje, ele ramanand ascunse chiar daca vin mesaje noi in ele. Aceasta este marea surpriza buna cu aceasta functionalitate pe care WhatsApp o va lansa, iar asta pentru ca ne va permite sa ignoram orice persoane fara a le mai vedea mesajele in lista de conversatii, chiar daca nu mai primim notificari pentru ele, asa cum se intampla acum.

WhatsApp va lansa aceste noi functii un urmatoarele saptamani, sau luni, dar deocamdata nu se stie foarte clar cam cand ar dori compania americana sa ni le puna la dispozitie.