Raiffeisen Bank: Ultima Ora, Decizia Oficiala pentru Clienti

Raiffeisen Bank permanenta

Raiffeisen Bank transmite un foarte important anunt oficial de ultima ora pentru toti clientii din toata Romania astazi, iar daca te numeri printre ei, ar trebui sa stii tot ceea ce transmite banca in acest moment. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank le transmit tuturor clientilor din Romania faptul ca in zilele de 20 si 21 iunie vor fi inchise toate agentiile proprii din toata tara, inclusiv cele care se afla in centre comerciale, deci nu veti putea merge la vreuna dintre ele.

Raiffeisen Bank a luat o decizie pe care am vazut-o si de la alte banci in ultima perioada, astfel ca nu vorbim despre ceva care vine ca o noutate fara precedent, ci doar despre ceva care este normal. Avand in vedere ca maine si poimaine se sarbatoresc Rusaliile in Romania, cei de la Raiffeisen Bank sunt obligati sa inchida agentiile din toata tara pentru ca ambele zile sunt libere conform legii, astfel ca angajatii trebuie sa se bucure de doua zile de relaxare.

Raiffeisen Bank: Ultima Ora, Decizia Oficiala pentru Clienti

Raiffeisen Bank permanenta program agentii

Raiffeisen Bank prezinta mai sus lista tuturor agentiilor din centre comerciale care nu vor avea program in cursul zilelor de maine si luni, asa ca puteti sti din timp unde puteti merge. Separat de acestea, cei de la Raiffeisen Bank spun ca departamentul pentru Servicii Clienti, Call Center, va ramane deschis, deci puteti suna pentru a cere ajutor cu orice fel de probleme exista, si asta ca o alternativa pentru agentiile care sunt inchise.

Raiffeisen Bank spune ca acest serviciu special va asigura permanenta pentru orice fel de urgente cu cardurile, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online, sau serviciul Clienti de Top. In ciuda faptului ca unele agentii ale Raiffeisen Bank vor fi inchise, veti avea totusi destule locatii in care sa puteti merge pentru a primi ajutor, dar si servicii telefonice la care sa cereti informatii in legatura cu orice fel de probleme care apar in folosirea obisnuita a serviciilor.

Raiffeisen Bank are mai multe detalii despre toate acestea disponibile direct pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a afla toate informatiile necesare despre ceea ce se intampla.