Netflix: Mesajul Oficial privid Serialul ce a Uluit Abonatii

Netflix geralt

Netflix a publicat astazi un mesaj oficial foarte important pentru abonatii din toata lumea, unul despre care ar trebui sa stii chiar acum pentru ca se vorbeste despre un serial foarte interesant. Mai exact, cei de la Netflix vorbesc mai jos despre The Witcher, si ua publicat un nou teaser pentru sezonul 2, care va fi lansat in perioada urmatoare de catre compania americana, el fiind asteptat de catre extrem de multi oameni, dupa ce lansarea a fost amanata.

Netflix a fost fortata de catre pandemia de Coronavirus sa amane lansarea celui de-al doilea sezon dina cest serial foarte popular, el trebuind sa apara in iarna anului trecut. Din pacate, Netflix a fost obligata sa amane lansarea sa pana in aceasta perioada, cu mai bine de 6 luni de zile, astfel ca sezonul al doilea din The Witcher va fi oferit ceva mai tarziu decat de obicei, dar macar va fi oferit pentru utilizatorii din intreaga lume intr-un final, ceea ce  e grozav.

Netflix: Mesajul Oficial privid Serialul ce a Uluit Abonatii

Netflix stie foarte bine cat de mare este interesul abonatilor sai vis-a-vis de The Witcher, astfel ca decizia de a lansa acest nou teaser are menirea de a ne mai dezvalui cate putin din povestea sezonului 2. Dupa cum prea bine stiti deja, serialul The Witcher de la Netflix urmareste intr-o anumita masura povestea scrisa, iar in teaserul de mai jos Geralt of Rivia apare din nou in actiune, asa cum ne-am obisnuit deja sa il vedem in cursul primului sezon.

Netflix a ascuns in acest teaser de 12 secunde referiri la Kaer Morhen, fortareata binecunoscuta tuturor, si desigur ca apare inclusiv Ciri, totul terminandu-se cu un mesaj de la Geralt pentru lansarea sezonului 2. Netflix nu a anuntat deocamdata o data la care The Witcher va avea lansat sezonul 2, astfel ca mai avem de asteptat, insa un teaser pentru aparitia sa este prezent in platforma companiei americane, deci aparitia sa nu e foarte departe.

Netflix a pregatit si foarte multe alte surprize separat de The Witcher, asa ca nu ramane decat sa vedem cand anume va decide sa puna in distributie sezonul al doilea al serialului.