WhatsApp: Importanta Schimbare Secreta in iPhone si Android

whatsapp impartasire

WhatsApp face o extrem de importanta schimbare pentru telefoanele iPhone si Android care folosesc platforma de mesagerie, si toata lumea o va resimti de indata ce va fi disponibila in mod oficial. Mai exact, cei de la WhatsApp vor sa elimine statusurile din continutul care este salvat in backup-urile pe care aplicatia o face in telefoanele iPhone si Android pentru utilizatori, o schimbare care vine in mod complet surprinzator pentru toti cei care folosesc aplicatia.

WhatsApp face aceasta modificare in secret in momentul de fata, astfel ca deocamdata de la compania din spatele platforme nu vin explicatii, dar ea este deja implementata in versiunile beta ale aplicatiei. Cei care folosesc WhatsApp in versiune beta pe iPhone si Android au observat deja modificarea pe care compania a decis sa o impuna, si exista un foarte mare avantaj pe care ea il aduce pentru toti cei care se vor bucura de felul in care e gandita.

WhatsApp: Importanta Schimbare Secreta in iPhone si Android

WhatsApp elimina statusurile din backup-uri pentru ca acestea pot ajunge sa ocupe foarte mult spatiu in cazul persoanelor care incarca multe clipuri video ca povesti pe care vor sa le impartaseasca prietenilor. In functie de durata acestor clipuri video, in timp statusurile respective pot ajunge sa ocupe o buna parte din spatiul de stocare al telefoanelor iPhone si Android, astfel ca WhatsApp vrea sa ajute oamenii sa aiba spatiu liber pentru orice altceva au nevoie.

WhatsApp ar putea avea o optiune separata pentru ca noi sa putem alege daca dorim sa avem, sau nu, statusurile incluse un backup-urile care sunt facute pentru conturile noastre. In cazul in care ea nu va exista, atunci e foarte posibil sa existe un mesaj care sa le spuna utilizatorilor WhatsApp cu iPhone si Android ca nu chiar toate datele lor vor fi salvate in momentul in care se face un backup, desi asta nu-i va ajuta chiar atat de mult in final.

WhatsApp lucreaza la foarte multe schimbari pentru telefoane in momentul de fata, astfel ca nu se stie cand anume ar putea fi oferita aceasta, dar probabil ca nu vom mai avea extrem de mult de asteptat dupa ea.