BANCA Transilvania: Atentie, Anunt Oficial Emis Clientilor

BANCA Transilvania liber

BANCA Transilvania a emis un anunt oficial foarte important pentru tot clientii sai din Romania, dar si pentru romani in general, si toti cei care-i folosesc serviciile, sau nu, sunt vizati de ceea ce se intampla. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au anuntat in mod oficial faptul ca in ziua de 21 iunie vor fi deschise doar agentiile sale din centrele comerciale care au program cu publicul, insa chiar si in acest caz este vorba despre un program redus.

BANCA Transilvania vine cu acest anunt pentru ca toti romanii sa afle ceea ce se intampla, iar asta pentru ca impactul deciziei pe care a luat-o banca va fi resimtit de catre toata lumea. BANCA Transilvania le ofera angajatilor sai o zi libera in a doua zi de Rusalii, care este sarbatoare legala, deci vor ramane deschise doar unitatile din centrele comerciale din toata tara, celelalte urmand a fi inchise pana in cursul zilei de 22 iunie, in toata Romania.

BANCA Transilvania: Atentie, Anunt Oficial Emis Clientilor

BANCA Transilvania avea oricum inchise agentiile din toata Romania in ziua de 20 iunie pentru ca vorbim despre o zi de duminica in care oricum doar cele din centrele comerciale erau deschise. In cazul zilei de 21 iunie programul unitatilor care vor fi deschise este unul redus, doar intre orele 12:00 – 18:00, dar chiar si asa, orice fel de probleme veti avea, le veti putea rezolva fara probleme chiar daca orarul este mai scurt de cat de obicei.

BANCA Transilvania ofera pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la aceasta decizie, iar in perioadele in care unitatile sunt inchise, raman totusi serviciile online disponibile pentru clienti. Separat de acestea, cei de la BANCA Transilvania vor avea deasemenea deschise si serviciile de suport telefonic, astfel ca puteti cere si prin ele ajutor cu orice fel de probleme ati putea intampina in folosirea serviciilor pe care le ofera banca in toata Romania.

BANCA Transilvania nu e singura din Romania care a decis sa le ofere angajatilor sai liber in a doua zi de Rusalii, chiar daca nu in totalitate, asa ca trebuie sa aveti in vedere si acest lucru.