DIGI Romania: Decizie Oficiala, Milioane de Clienti Anuntati

0

DIGI Romania sezoane

DIGI Romania a anuntat pentru milioane de clienti o decizie oficiala pe care a luat-o, si care vine ca o veste extrem de buna pentru cei care platesc pentru serviciile sale in momentul de fata. Mai exact, DIGI Romania a decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a vedea inca 3 sezoane de fotbal romanesc pe canalele sale de sport, ceva ce desigur ca era de asteptat, dar care vine ca o veste grozava acum ca totul a devenit oficial pentru clienti.

DIGI Romania face acest lucru de ani de zile pentru milioane de clienti din toata tara, si continuiarea este o noua dovada a faptului ca vrea sa le ofere clientilor din Romania doar cele mai bune servicii. Mai jos puteti vedea anuntul oficial venit de la DIGI Romania in cursul zilelor trecute, grupul romanesc de telecomunicatii confirmand pentru toata lumea intentiile de a transmite in continuare Liga 2, Cupa Romaniei si Supercupa Romaniei, iar asta deoarece pentru Liga 1 avea deja licentele luate.

DIGI Romania: Decizie Oficiala, Milioane de Clienti Anuntati

DIGI Romania le promite clientilor din toata Romania faptul ca vor putea vedea toate cele trei competitii, impreuna desigur si cu Liga 1, nu doar pe canalele sale de sport, ci si prin DIGI Online. Aici sta un foarte mare beneficiu pentru clientii DIGI Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca ei pot vedea inclusiv prin internet competitiile sportive favorite indiferent unde s-ar afla in Romania, deci nu vor pierde vreun moment de actiune.

DIGI Romania incearca sa tina pasul cu toti competitorii care ofera servicii de televiziune in momentul de fata, toate avand deasemenea drepturi de retransmisie pentru competitiile romanesti. Desigur ca separat de acestea, cei de la DIGI Romania retransmit si meciurile din competitiile europene pentru clientii din toata tara, astfel ca veti avea ocazia de a vedea o varietate de meciuri, inclusiv in format 4K prin intermediul postului DIGI 4K.

DIGI Romania ofera mai multe detalii despre ceea ce transmite direct pe website-ul sau, si tot acolo veti putea vedea inclusiv informatii cu privire la abonamentele de televiziune care sunt disponibile.