Samsung GALAXY S22: Vestile Grozave care deja Bucura Fanii

Samsung GALAXY S22 diagonale

Samsung GALAXY S22 este urmatoarea serie de telefoane pe care compania Samsung vrea sa o lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar vestile grozave continua sa vina pentru toata lumea. Mai exact, astazi aflam care sunt diagonalele ecranelor telefoanelor din seria Samsung GALAXY S22, si se pare ca nu prea exista surprize in ceea ce priveste noutatile care vor veni cu modelele de telefoane pe care coreenii le vor lansa pentru toti clientii in 2022.

Samsung GALAXY S22 urmeaza sa fie lansat cu un ecran care are diagonala de 6.06″, adica 6.1 inch, S22 Plus va avea un ecran de 6.55″, sau 6.6 inch, in timp ce S22 Ultra va avea un ecran de 6.81 inch. Vorbim despre diagonale cu care cei de la Samsung ne-au obisnuit inclusiv pentru alte modele de telefoane pe care le-au mai pus la vanzare, asa ca nu exista surprize din vreun punct de vedere cu seria Samsung GALAXY S22, ceea ce e perfect normal.

Samsung GALAXY S22: Vestile Grozave care deja Bucura Fanii

Samsung GALAXY S22 diagonale ecrane

Samsung GALAXY S22 este in proces de dezvoltare in momentul de fata la compania Samsung, iar in baza datelor care exista acum, ne putem astepta ca noile modele sa ajunga in magazine in ianuarie 2022. Prezentarea seriei Samsung GALAXY S22 ar trebui sa aiba loc in aceeasi perioada, deci la un an de zile distanta de momentul in care seria S21 a fost prezentata, asa ca fanii care asteapta cu interes noutatile n-ar trebui sa fie dezamagiti, din fericire.

Samsung GALAXY S22 Ultra urmeaza sa fie si singurul model din serie care va avea un ecran facut cu tehnologia LTPO, astfel ca din acest punct de vedere ar trebui sa avem parte de o experienta foarte buna. Desigur ca Samsung GALAXY S22 Ultra va fi si cel mai scump model dintre toate, deci e de asteptat ca el sa aiba si cele mai multe dintre noutatile care sunt in momentul de fata pregatite de catre compania Samsung pentru clientii sai.

Samsung GALAXY S22 va fi mai mult ca sigur dezvaluit intr-o foarte mare masura in urmatoarele luni de catre zvonurile care vor tot aparea, asa ca vom afla totul despre el cu mult inainte.