WhatsApp: Confirmarea Oficiala a Schimbarilor Fara Precedent

WhatsApp optional

WhatsApp e gata sa faca una dintre cele mai mari schimbari pentru iPhone si Android din istoria sa, iar multumita unor modificaris ecret aflam exact ceea ce urmeaza sa fie disponibil pentru toata lumea. V-am spus deja ca WhatsApp urmeaza sa ne ofere posibilitatea de a ne loga in acelasi cont de pe multiple dispozitive, asa cum ni s-a tot promis de ani de zile de la companie, iar intr-un final este oferita aceasta schimbare considerata critica de catre unii utilizatori.

WhatsApp urmeaza sa ne ofere posibilitatea de a ne loga in acelasi cont de pe un telefon principal impreuna cu alte 4 dispozitive si inca maxim 1 telefon, deci exista aceasta limitare totala. WhatsApp va oferi posibilitatea de a folosi acest sistem in versiune beta inainte ca el sa fie lansat oficial, astfel ca oricine va dori sa il utilizeze, va putea sa o faca profitand de perioada beta de testare, dar desigur ca ar putea aparea si probleme in tot acest proces, si e bine sa fiti pregatiti.

WhatsApp: Confirmarea Oficiala a Schimbarilor Fara Precedent

WhatsApp optional interconectare

WhatsApp va permite logarea in conturi de pe telefoane cu iPhone si Android, din WhatsApp Web, din dispozitivele Portal, din Windows si MacOS, sau alte dispozitive care pot rula aplicatia companiei. Pentru a beneficia de acest sistem e nevoie sa aveti in toate dispozitivele voastre doar cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp, altfel nu va functiona absolut nimic, deci e foarte important sa stiti acest lucru chiar si inainte de a va inscrie in programul beta.

WhatsApp va sincroniza mesajele intre toate dispozitivele, si va permite initierea de apeluri voce/video de pe oricare dintre ele, insa aparent stergerea unui mesaj de pe un dispozitiv nu il va sterge si de pe restul. Cel mai mare avantaj al acestui sistem sta totusi in faptul ca WhatsApp va putea fi folosita fara ca telefonul principal pe care suntem conectati sa fie conectat la internet, deci ne vom bucura de o libertate mult mai mare decat pana acum.

WhatsApp a confirmat oficial toate aceste schimbari prin Mark Zuckerberg, presedintele Facebook, si Will Cathcart, cel care conduce platforma de mesagerie in momentul de fata.