LIDL Romania: Decizia Importanta, ce Ofera Gratuit Romanilor

LIDL Romania tarte

LIDL Romania a luat o noua decizie foarte importanta care li se aplica romanilor din toata tara, iar daca te numeri printre cei care sunt vizati de catre ea, ar trebui sa stii acum ce se intampla. Cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi si seturi de gatit ca in Franta daca aleg sa participe la concursul care este organizat acum, si nu trebuie sa faceti prea multe pentru a castiga premiile.

LIDL Romania incearca sa le ofere clientilor sai din toata tara posibilitatea de a se bucura de gratuitati intresante, insa pentru a putea profita de ele trebuie sa indeplinim si o conditie esentiala. Cei de la LIDL Romania spun ca pentru a participa la aceasta promotie este necesar ca toti romanii interesati sa cumpere de astazi si pana in 27 iunie un produs din gama Duc de Coeur si sa inscrie bonul de cumparaturi in website-ul sau pentru a putea fi inscrisi.

LIDL Romania: Decizia Importanta, ce Ofera Gratuit Romanilor

LIDL Romania tarte baghete

LIDL Romania spune ca bonurile de cumparaturi trebuie sa contina achizitii de minim 70 de LEI, printre care si un produs din aceasta gama, astfel ca e esential sa alegeti unul pe care sa il cumparati. Dupa ce faceti cumparaturile trebuie doar sa mergeti in website-ul celor de la LIDL Romania si inscrieti respectivul bon, apoi sa asteptati sa romanii castigatori sa fie alesi, si sa primiti gratuit premiile care sunt oferite de catre lantul de supermarket-uri.

LIDL Romania spune ca le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga 5 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare, dar si un mixer si un set de copt pentru baghete si tarte. LIDL Romania spune ca sansele de castig ale clientilor pot fi dublate daca ei fac un fel de mancare cu specific romano – francez, fusion, ii fac o poza si o publica pe Facebook sau Instagram cu un hashtag specific, inscrierea prin formularul de pe website-ul sau fiind deasemenea necesara.

LIDL Romania desfasoara acest concurs doar pana la finalul acestei saptamani, asa ca aveti destul timp la dispozitie pentru a va inscrie, dar si eventual a va dubla sansele de castig.