iOS: Atentie, Video cu Problema foarte Enervanta din iPhone

iOS problema wifi iphone

iOS are o noua problema foarte enervanta descoperita pentru telefoanele iPhone din intreaga lume, iar daca va uitati la clipul video de mai jos, veti descoperi foarte rapid cat de ciudata este situatia, dar exista o solutie pentru ea, asa ca nu trebuie sa va speriati.

iOS are o problema din cauza careia conectarea la o retea Wi-Fi cu denumirea %p%s%s%s%s%n va avea drept efect dezactivarea functionalitatii pe telefoanel eiPhone, sau chiar pe iPad, deci nu veti mai putea accesa vreo retea de acest gen.

iOS este un sistem de operare complex, iar aceasta complexitate aduce si problemele de acest gen, pentru ca vorbim despre un bug care vine ca o surpriza neplacuta pe care compania Apple va trebui sa o corecteze la un moment dat, pentru ca noi nu o putem face singuri.

iOS va avea mai mult ca sigur lansata o actualizare de catre cei de la Apple la un moment dat pentru ca inclusiv conectarea la retele de acest gen sa nu fie o problema pentru utilizatori, insa intre timp incrcati sa evitati retelele care au aceasta denumire.

iOS e gandit totusi intr-un asemenea mod incat sa existe si o solutie pentru aceasta problema, astfel ca daca o intampinati, trebuie doar sa resetati setarile de retea, care vor sterge toate parolele salvate pentru retele WiFi, totul putand fi facut din Settings > General > Reset > Reset Network Settings, Settings > General > Resetare > Resetare configurari retea.