Netflix: Romanii Vizati de un Anunt Oficial, ce ne Transmite

Netflix povesti

Netflix a publicat un nou anunt oficial care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre cei care platesc abonament lunar, ar trebui sa stii ce se intampla acum. Mai exact, cei de la Netflix vorbesc mai jos despre noile filme si seriale care vor fi disponibile in perioada imediat urmatoare in platforma de streaming video la cerere, sau care au fost lansate deja pentru toata lumea, si exista destule dintre care sa alegem.

Netflix a publicat acest anunt oficial pentru romanii din toata tara pentru ca toti ar trebui sa stie despre ceea ce se intampla in platforma de streaming video la cerere in urmatoarele saptamani. Netflix spune ca saptamana trecuta au intrat in platforma titlurile A Family, sezonul 4 al Elite, Fatherhood, Jagame Thandhiram, The Rational Life, sau The World’s Most Amazing Vacation Rentals, toate putand fi vazute chiar in acest moment de oricine.

Netflix: Romanii Vizati de un Anunt Oficial, ce ne Transmite

Netflix afirma deasemenea ca Elite Short Stories: Guzman Caye Rebe, sau Nadia Guzman, sunt disponibile impreuna cu Rhyme Time Unwind your Mind, sezonul 5 al Workin’ Moms, Penguin Town, sau Silver Skates. Sezonul 2 al Black Summer, Katla, sau sezonul 2 al The Gift sunt deasemenea disponibile pentru toti cei interesati sa profite de tot ceea ce a fost lansat de catre Netflix, astfel ca veti avea ce sa vedeti in cursul urmatoarelor saptamani.

Netflix vorbeste si despre titlurile pregatite pentru lansare in viitor, iar printre ele se numara Sophie: A Murder in West Cork, Young Royals, Atypical, How I Became a Superhero, ori Heist. Gunpowder Milkshake, Never have I Ever, Troll Hunters Rise of the Titans si Centaurworld incheie lista de titluri pentru care Netflix a programat deja lansarile, ele urmand a avea loc pana in data de 30 iulie, deci stiti cum sa va programati zilele de binging asa cum trebuie.

Netflix are pentru noi foarte multe titluri foarte interesante, si nu ramane decat ca ele sa fie in mod oficial lansate pentru a ne putea bucura de toate surprizele grozave care ne vor fi oferite.