BCR Romania: Clientii Romani Vizati de un Nou Mesaj Oficial

BCR Romania simbol

BCR Romania are o noua veste oficiala foarte buna pentru toti clientii sai din toata tara, iar daca te numeri printre ei, ar trebui sa stii ce schimbari a decis banca sa faca pentru noi toti in aceasta perioada. Mai exact, BCR Romania spune ca acum utilizatorii pot accesa aplicatia de mobile banking George mult mai usor prin activarea eToken-ului 100% online, fara a mai merge in vreuna dintre agentiile sale pentru a urma acest proces.

BCR Romania vorbeste mai jos despre schimbarea pe care a facuta spre beneficiul clientilor din intreaga tara, deci oricine poate beneficia de ea in momentul de fata. Conform celor de la BCR Romania, multumita lui George, dar si a eToken, clientii se pot bucura de o securitate dublata pentru fiecare dintre tranzactiile online pe care le fac folosindu-si cardurile emise de catre banca, deci ar trebui sa fie evitate situatiile in care banii oamenilor sunt furati.

BCR Romania: Clientii Romani Vizati de un Nou Mesaj Oficial

BCR Romania a implementat de la inceputul acestui an o serie de schimbari importante cu privire la securitatea tranzactiilor facute folosind cardurile pe care le-a emis pentru clienti. Aceste masuri sunt impuse ca parte a unor directive europene care sunt in vigoare de la inceputul acestui an, si menirea lor este de a le oferi oamenilor capacitatea de a se proteja impotriva furtului datelor cardurilor, efectuarea de tranzactii frauduloase fiind acum mult mai dificila.

BCR Romania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la acest nou sistem de protectie pentru tranzactiile bancare, dar si pentru sistemul eToken pe care il ofera pentru clientii sai. Important de stiut in legatura cu acest sistem implementat de BCR Romania, sau alte banci, este ca recuperarea banilor in cazul in care o frauda are loc este mult mai dificila tocmai pentru ca acum tranzactiile sunt mult mai bine securizate pentru clienti.

BCR Romania a fost obligata sa faca toate schimbarile privind intarirea securitatii tranzactiilor la fel ca si celelalte banci din Romania, asa ca la toate se aplica fix aceleasi reguli.