Raiffeisen Bank: Schimbarea Oficiala pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank western

Raiffeisen Bank a facut o foarte importanta schimbare pentru toti cclientii sai din toata Romania, si vorbim despre ceva care ar trebui sa fie in atentia tuturo celor care folosesc aplicatiile mobile ale bancii. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank le spun romanilor din toata tara faptul ca au actualizat aplicatia noului Smart Mobile, in ea fiind implementata o serie de schimbari despre care toata lumea ar trebui sa stie daca foloseste aceasta aplicatie acum.

Raiffeisen Bank ofera pe iPhone si Android aplicatia sa Smart Mobile, astfel ca toti cei care o au in telefoane, sau vor sa o foloseasca, ar trebui sa o actualizeze pentru ca acum pot primi bani mai usor. Raiffeisen Bank spune in lista de schimbari pentru aplicatia noului Smart Mobile faptul ca ea permite primirile de bani prin intermediul Western Union fara a mai merge la banca pentru a retrage sumele de bani, ceea ce este o veste excelenta pentru toti cei care o utilizeaza.

Raiffeisen Bank: Schimbarea Oficiala pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank permite trimiterile de bani prin Western Union din agentiile sale din toata tara, dar si primirile de bani, insa acum clientii pot avea banii direct in cont cu noua aplicatie Smart Mobile. Functia e una extrem de interesanta, iar asta pentru ca Raiffeisen Bank e una dintre foarte putinele banci care ofera o asemenea functionalitate pentru clientii cu iPhone si Android acum, asa ca n-ar strica sa profitati de sistem daca tot ne este oferit.

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca a modificat aplicatia sa pentru a le oferi utilizatorilor performante mai bune atunci cand o folosesc, deci avem si acest beneficiu serios disponibil. E cel mai probabil sa fi fost rezovate si diversele probleme de functionare pe care aplicatia noului Smart Mobile le-a avut, cei de la Raiffeisen Bank facand acest lucru la fiecare actualizare, deci e bine sa ne gandim ca s-a intamplat inclusiv acest lucru in cazul update-ului.

Raiffeisen Bank distribuie aplicatia prin intermediul App Store si Google Play Store in mod gratuit, si e recomandabil sa nu o instalati din vreun alt magazin de aplicatii.