BANCA Transilvania: Beneficiul Oficial Disponibil Clientilor

BANCA Transilvania strain

BANCA Transilvania ofera pentru clientii din toata Romania un beneficiu oficial de care oricare dintre ei se poate bucura, si care poate fi extrem de util in folosirea de zi, cu zi, a serviciilor bancii. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a adauga in aplicatia BT Pay carduri care sunt emise de catre alte banci din Romania, ceva ce nu e tocmai disponibil la orice alta banca din tara noastra in momentul de fata.

BANCA Transilvania a implementat acest beneficiu exclusiv in aplicatia BT Pay, pe care oricare dintre clientii sai o poate folosi gratuit, iar accesarea sa poate fi facuta in doar cateva secunde. BANCA Transilvania are o sectiune speciala in cadrul aplicatiei sale prin care ofera posibilitatea de a utiliza acest beneficiu special, astfel ca trebuie doar sa mergeti in cadrul sau si sa incercati sa adaugati un card de la o alta banca partenera pentru a-l putea folosi prin ea.

BANCA Transilvania: Beneficiul Oficial Disponibil Clientilor

BANCA Transilvania strain carduri

BANCA Transilvania are un numar limitat de banci partenere pentru care ofera aceasta functionalitate, deci trebuie sa fiti constienti de catre acest lucru in momentul in care decideti sa profitati de sistem. Tot pe website-ul celor de la BANCA Transilvania exista si detalii cu privire la modul in care poate fi adaugat un card care nu apartine de banca, aplicatia BT Pay fiind singura prin care acest beneficiu poate fi utilizat de catre oricare dintre clientii sai romani.

BANCA Transilvania e singura banca mare din Romania care are un asemenea tip de beneficiu pentru clientii sai din toata tara, chiar daca si alte banci permit adaugarea conturilor de la unele partenere. Inclusiv BANCA Transilvania ofera acest beneficiu, si v-am vorbit despre el in trecut, asa ca e probabil sa fi aflat ceea ce presupune utilizarea sa, daca nu ati dorit pana acum sa profitati de serviciul gandit de catre cea mai mare banca romaneasca.

BANCA Transilvania mai are si foarte multe alte functii speciale integrate in cadrul aplicatiei BT Pay, iar informatii despre toate sunt disponibile chiar in cadrul website-ului sau.