iPhone 13: Vestea foarte Proasta pentru Noile Modele ale Apple

iPhone 13 stocare

iPhone 13 este o serie de telefoane pe care compania Apple vrea sa o lanseze pentru utilizatorii din intreaga lume, iar conform unor informatii recente, se pare ca avem parte de vesti foarte proaste in ceea ce priveste disponibilitatea lor cu noutati serioase.

iPhone 13 ar trebui sa fie lansat de catre compania Apple fara ca un model cu 1 Tb de spatiu de stocare sa fie disponibil, astfel ca ramanem la aceleasi medii de stocare care sunt oferite si acum, partea buna fiind ca pretul n-ar trebui sa se modifice, prea mult.

iPhone 13 nu ar urma sa vina nici cu ecrane care au rata de refresh de 120 Hz, ceea ce desigur ca ar fi o foarte mare dezamagire, insa macar decupajul din ecrane ar urma sa fie substantial redus de catre cei de la Apple pentru ca aspectul general sa fie unul mai bun.

iPhone 13 va avea desigur camere mult mai bune, cei de la Apple pregatind un upgrade pentru componentele actuale in ideea de a le oferi utilizatorilor o experienta mult mai buna decat cea disponibila pana in momentul de fata, si asta nu ar putea fi tot.

iPhone 13 este asteptat cu un nou chip A15, cu o noua baterie de capacitate mai mare, cu RAM mai performant, insa separat de toate acestea e posibil sa nu vedem cine stie ce alte modificari substantiale pe care cei de la Apple sa ni le ofere in mod oficial.