Vodafone: Clientii Romani Primesc Gratuit Aceasta Surpriza

Vodafone minge

Vodafone are o noua surpriza gratuita pentru milioanele sale de clienti din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, ar fi bine sa fii atent la ceea ce spune grupul de telecomunicatii ca ofera acum. Avand in vedere ca EURO 2020 este in plin proces de desfasurare in momentul de fata, cei de la Vodafone au decis sa le faca tuturor clientilor o surpriza foarte interesanta si sa le ofere posibilitatea de a castiga mingi de fotbal tematice pentru evenimentul sportive.

Vodafone vorbeste mai jos despre ceea ce le ofera clientilor sai din toata Romania in mod gratuit, dar si ceea ce trebuie sa faca oricine pentru a putea primi aceasta gratuitate. Vorbim despre o cerere pe care Vodafone o face pentru clientii din Romania, spunandu-le sa ii arate care au fost cele mai spectaculoase goluri din editiile anterioare ale Campionatelor Europene de Fotbal, iar asa se face inscrierea in aceasta promotie speciala derulata de operator.

Vodafone: Clientii Romani Primesc Gratuit Aceasta Surpriza

Vodafone asteapta aceste inscrieri in concurs direct pe pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook, astfel ca va trebui sa publicati acolo link-uri spre materiale video cu acest tip de continut. Vodafone nu prezinta, din pacate, si cum arata aceste mingi de fotbal pe care le ofera pentru clienti, astfel ca ramane doar sa vedem ce anume vor primi cei care aleg sa se inscrie in aceasta promotie, dar asta daca vor fi alesi drept castigatori ai premiilor puse in joc.

Vodafone si-a facut un obicei din a organiza in mod regulat promotii de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, ele avand diverse premii oferite gratuit pentru cei interesati sa profite de ele. Cei de la Vodafone anunta pe pagina de pe reteaua de socializare Facebook toate concursurile de acest gen, asa ca daca sunteti interesati de ele, le puteti gasi acolo pentru a va bucura de toate promotiile care sunt disponibile in mod constant.

Vodafone ofera ma imulte detalii si in Story-ul pe care l-a publicat in cadrul Facebook pentru pagina sa din reteaua de socializare, asa ca puteti gasi acolo mai multe informatii in legatura cu ele.