WhatsApp: Schimbarile Anuntate Oficial in iPhone si Android

WhatsApp magazine

WhatsApp are o serie de schimbari foarte importante anuntate in mod oficial pentru iPhone si Android chiar acum, compania americana dorind sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de ceva complet nou. Mai exact, presedintele Facebook, Mark Zuckerberg, a anunta tin mod oficial faptul ca WhatsApp va avea lansata, initial in SUA, o noua functie care le va permite utilizatorilor sa cumpere diverse produse din magazine existente in cadrul platformei sale.

WhatsApp are aceasta schimbare foarte importanta facuta treptat de catre cei de la Facebook pentru telefoanele iPhone si Android, ea urmand a fi disponibila cu o actualizare ulterioara. WhatsApp va include magazinele virtuale ale companiilor interesate intr-o sectiune speciala numita Shops, iar de acolo vom putea chiar sa cumparam orice produse dorim, direct din aplicatie, fara a mai merge pe website-ul magazinelor care vand aceste produse prin platforma.

WhatsApp: Schimbarile Anuntate Oficial in iPhone si Android

WhatsApp magazine cumparaturi

WhatsApp are in imaginea de mai sus prezentata aceasta schimbare foarte importanta, noile magazine urmand a putea fi create de catre companii prin intermediul WhatsApp Business. Cei de la Facebook au deja o functionalitate similara oferita in cadrul Instagram si al platformei de socializare, astfel ca in cadrul WhatsApp doar aduc ceea ce lipsea pana in momentul de fata, dar nimic mai mult, asa ca nu vorbim despre o noutate absoluta, ci doar despre o decizie nu foarte surprinzatoare.

WhatsApp incearca sa aduca servicii de acest gen in randul cat mai multor oameni in aceasta perioada, si desigur ca are posibilitatea de a creste interesul companiilor vis-a-vis de platforma de mesagerie. WhatsApp incearca noi metode de a genera bani din platforma fara a include reclame peste tot, ceva ce ar enerva foarte multa lume, dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, astfel ca decizia sa de a face ceea ce face acum e una menita sa ne scuteasca de reclame.

WhatsApp va oferi actualizari pentru iPhone si Android in ideea de a implementa aceasta noua functionalitate, asa ca ramane doar sa vedem de cat timp va fi nevoie pana cand ea va deveni disponibila.