Netflix: Decizia Oficiala, Filmele Populare Aduse Abonatilor

Netflix readucere

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere, avand peste 200 de milioane de abonati in intreaga lume si mii de filme, seriale, documentare, desene animate, care sunt disponibile pentru ei toti. Desigur ca nu toate aceste productii sunt originale ale Netflix, vasta majoritate fiind licentiate de la alte companii, multe venind in mod constant in cadrul platformei, iar acum compania americana anunta ca va readuce si o serie foarte populara.

Netflix a luat aceasta decizia la destul de mult timp distanta de momentul in care filmele din aceasta seria au disparut din cadrul platformei sale, insa pentru ca abonatii sunt fani ai ei, iata ca ea va reveni foarte curand. Netflix a decis sa readuca intreaga serie de filme Harry Potter in platforma sa incepand cu data de 15 iulie, astfel ca toti fanii micului magician vor putea sa revada toate aventurile sale in filmele care au avut succes urias in intreaga lume.

Netflix: Decizia Oficiala, Filmele Populare Aduse Abonatilor

Netflix aduce toate cele 8 filme din seria Harry Potter in platforma sa incepand cu data de 15 iulie, insa ele nu vor fi disponibile in chiar toate tarile in care compania isi ofera platforma de streaming video la cerere. Asta inseamna ca daca in Romania n uveti putea vedea filmele Harry Potter in cadrul Netflix incepand cu data de 15 iulie, atunci va trebui sa asteptati ca ele sa ajunga in Romania, sau sa folositi un VPN pentru a le vedea din tarile in care sunt oferite.

Netflix are obiceiul de a limita in acest mod continutul licentiat pentru platforma sa, compania americana avand tari cu mai multe filme si seriale, si tari cu mai putin continut de acest gen. Aceasta problema a existat chiar din momentul in care Netflix a inceput sa se extinda la nivel global, si ea exista pentru toate platformele de streaming video la cerere, astfel ca nu avem ce sa facem decat sa ne obisnuim cu acest lucru, chiar daca nu ne prea place, in final.

Netflix va mai anunta ce alte filme vor fi disponibile in iulie peste tot in lume, inclusiv in Romania, asa ca ramane sa vedem ce surprize grozave vom mai primi de la companie.