DIGI Romania: Oficial, ce Trebuie sa Stie Milioane de Romani

DIGI Romania estimari

DIGI Romania este cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii din tara noastra, si unul dintre cele mai amri care activeaza pe piata locala, avand milioane, peste milioane, de clienti care-i folosesc serviciile. DIGI Romania este in momentul de fata lider detasat pe piata serviciilor de internet fix, avand cel mai mare numar de clienti dintre toti cei care platesc pentru a avea conexiuni fixe, insa are deasemenea si milioane de clienti cu internet mobil in toata tara.

DIGI Romania are per total undeva pe la peste 5 milioane de clienti care folosesc aceste servicii, si toti ar trebui sa stie ceea ce spune compania in legatura cu ele in momentul de fata. DIGI Romania a publicat informatii cu privire la parametrii ed calitate pentru serviciile de internet fix si mobil pe care le ofera astfel incat clientii sa stie la ce sa se astepte atunci cand contracteaza aceste servicii de la companie, mai ales ca ele pot avea fluctuatii mari in utilizare.

DIGI Romania: Oficial, ce Trebuie sa Stie Milioane de Romani

DIGI Romania estimari viteze internet mobil

DIGI Romania prezinta in imaginea de mai sus parametrii de calitate pentru serviciile de internet mobil in Romania, si puteti vedea ca vorbim despre estimari ale vitezelor “reale” pe care le pot astepta clientii in utilizarea retelelor. DIGI Romania spune ca aceste estimari reprezinta vitezele care pot fi atinse de catre clienti in conditii “reale” de utilizare, insa desigur ca ele sunt bune doar pentru a va ghida in baza lor, fara a le privi ca fiind 100% sigure pentru ca nu este asa.

DIGI Romania estimari viteze internet fix

DIGI Romania prezinta deasemenea si estimari privind vitezele promovate si cele reale de care clientii pot beneficia in cazul serviciilor de internet fix, iar aici lucrurile sunt ceva mai clare. Pentru ca vorbim despre conexiuni prin cablu, cei de la DIGI Romania spun ca vitezele reale pe care le pot experimenta clientii sunt mai apropiate de cele promovate, iar asta pentru ca nu exista fluctuatii similare cu cele intalnite in cazul retelelor mobile.

DIGI Romania ofera toate aceste informatii direct pe website-ul sau, si toti clientii care-i folosesc serviciile trebuie sa stie despre ele pentru a sti si ce anume pot primi cand platesc pentru servicii.