Kaufland: Vestea Grozava, ce Primesc Gratuit Oricare Romani

Kaufland divulgare

Kaufland, dupa cum unii dintre voi prea bine stiti deja, vrea sa le ofere romanilor cat mai multe surprize grozave, iar astazi vorbim despre ceea ce le da gratuit multor clienti in aceasta perioada. Mai exact, cei de la Kaufland incearca sa alfe cat mai multe informatii despre ceea ce se intampla in magazinele din toata tara, asa ca au decis sa le ofere romanilor in mod gratuit vouchere de cumparaturi pentru detalii despre experienta pe care o au la cumparaturi.

Kaufland ofera gratuit vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI, sau 200 de LEI, fiecare pentru clientii care decid sa participe la aceasta promotie speciala care este in plina desfasurare. Promotia este impartita in doua sesiuni separate, in cadrul uneia cei de la Kaufland ofera vouchere in valoare de 100 de LEI pentru clienti, in timp ce in a doua se ofera vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare, deci puteti alege ceea ce doriti sa primtii de la magazine.

Kaufland: Vestea Grozava, ce Primesc Gratuit Oricare Romani

Kaufland ofera vouchere de 200 de LEI pentru cei care au Kaufland Card si ofera informatii cu privire la experienta de care au parte in magazine in momentul in care merg la cumparaturi. Vorbim despre 10 vouchere oferite lunar de catre cei de la Kaufland pentru clientii din toata Romania, insa pentru a va bucura de ele este nevoie sa furnizati si un bon de cumparaturi care sa confirme ca ati mers intr-un magazin pentru a cumpara produse de acolo.

Kaufland ofera deasemenea si vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, tot in numar de 10 in fiecare luna, pentru cei care povestesc experienta din magazine fara a avea Kaufland Card. Aici vorbim despre premii mai mici pentru cei care nu au Kaufland Card pentru ca, dupa cum stiti, Kaufland pune foarte mare pret pe convingerea clientilor sa isi faca carduri de cumparaturi de acest gen pentru a beneficia de promotiile speciale pe care le are pentru noi.

Kaufland ofera mai multe detalii despre aceste promotii pe website-ul sau, dar in total ofera 20 de vouchere gratuite de cumparaturi in fiecare luna, 10 cu valoare de 100 de LEI fiecare, si 10 cu valoare de 200 de LEI fiecare.