Netflix: Anuntul de ULTIMA ORA pentru Romanii din Toata Tara

Netflix conventie

Netflix a publicat un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe romanii din toata tara, iar indiferent daca esti abonat al platformei, sau nu, ar fi bine sa stii despre ceea ce spune compania americana. Avand in vedere ca serialul The Witcher este atat de popular in platforma Netflix, dar si ca un nou sezon va fi lansat in perioada urmatoare, platforma s-a gandit sa faca un eveniment dedicat universului acestei creatii, el avand denumirea WitcherCon.

Netflix a surprins foarte multa lume cu anuntul din aceasta seara cu privire la decizia de a le oferi abonatilor din toata lumea un asemenea eveniment, el urmand a veni si cu alte surprize foarte interesante. Se pare ca Netflix intentioneaza sa dezvaluie in cadrul WitcherCon noi informatii cu privire la filmul The Witcher, dar si alte detalii cu privire la alte initiative pe care le-a avut in ultima perioada, si toti abonatii ar trebui sa stie despre planurile sale.

Netflix: Anuntul de ULTIMA ORA pentru Romanii din Toata Tara

Netflix nu va prezenta un nou joc din seria The Witcher in cadrul evenimentului care va avea loc in ziua de 9 iulie cu denumire WitcherCon, astfel ca nu va asteptati la asa ceva de platforma. Pe de alta parte, sunt asteptate noutati in legatura cu sezonul 2 al The Witcher, si cel mai probabil este vorba despre un trailer, o posibila data de lansare, sau cine stie ce alte surprize pe care Netflix s-a gandit ca ar fi bine sa le prezinte in cadrul acestui eveniment.

Netflix stie foarte bine cat de importanta este seria The Witcher pentru toata lumea, asa ca evenimentul WitcherCon va fi unul pe care foarte multa lume il va urmari pentru a afla informatii despre noua serie. Cat de multe detalii va oferi Netflix in cadrul WitcherCon despre surprizele din viitoarele serii The Witcher nu poate ghici cineva acum, dar mai mult ca sigur e ceva demn de interes din moment ce platforma a decis sa promoveze atat de intens evenimentul.

Netflix va mai veni viitoarea perioada cu informatii despre WitcherCon, asa ca ramane sa vedem cat de multe va fi compania americana dispusa sa dezvaluie in final pentru noi toti.