iPhone 14 are Anuntate Schimbari Radicale Facute de Apple

iPhone 14 noutati

iPhone 14 este seria de telefoane care o va succeda pe cea care va fi lansata in toamna acestui an de catre compania Apple, iar chiar inainte ca aceste modele sa fie disponibile pentru achizitie iata ca vedem si cateva informatii total neasteptate in legatura cu ele.

iPhone 14 urmeaza sa fie o serie de telefoane care nu ar urma sa aiba inclusa si o versiune Mini, aceasta avand oricum vanzari slabe acum, dar Apple ar dori sa renunte la ea abia in 2022, asa ca in 2021 vom mai vedea un model cu ecran mic lansat de catre americani.

iPhone 14 ar urma sa fie disponibil doar in versiuni care vor avea ecrane cu diagonala de 6.1 inch si 6.7 inch, iar spre surprinderea fanilor, se pare ca ar urma sa existe un model Max care ar costa sub 900 de euro, dar desigur ca aici vorbim doar despre o presupunere deocamdata.

iPhone 14 are o alta schimbare greu de crezut dezvaluita, iar asta pentru ca in aceste modele ar urma sa fie integrat un cititor de amprente sub ecranul telefoanelor, astfel ca Touch ID ar trebui sa revina in telefoanele companiei Apple, fie separat, sau in tandem, cu Face ID.

iPhone 14 este deocamdata la foarte mare distanta de lansare in momentul de fata, astfel ca pana in toamna anului 2022 vor exista destule informatii care vor fi dezvaluite in legatura cu noua serie de modele care este in dezvoltare chiar acum.